Despre Noi

De peste 25 ani, Macromex este liderul în industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate.

Experiența în domeniu, pasiunea de a fi mereu cu un pas înainte, profesionalismul întregii echipe, calitatea produselor, curajul de a ne asuma riscuri și viteza de reacție la oportunitățile și schimbările pieței au determinat o evoluție constantă și susținută a companiei.

Misiunea noastră este de a-i oferi consumatorului o experiență superioară, punându-i la dispoziție produse inovatoare, de o calitate desăvârșită. În tot ceea ce facem punem accentul pe inovație, calitate constantă și un stil de viață sanatos.

Divizia Macromex HORECA vine cu o nouă abordare și o nouă strategie din dorința de a aduce inspirație, eficiență și profitabilitate pentru fiecare tip de business.

Fiecare tip de locație are oportunitățile și limitările sale proprii. Astfel, în primul rând, au fost identificate cele mai performante meniuri și soluții în funcție de fiecare tip de bucătărie în parte.

De asemenea, portofoliul de produse a fost și este mărit permanent în funcție de trendurile identificate în piață. Totodată, a fost lărgită și gama de servicii care aduc plus valoare fiecărui client, inclusiv prin introducerea de instrumente digitale și de consiliere pentru eficientizarea business-ului.

MACROMEX Horeca va oferi clienților soluții rapide pentru trend-urile nou apărute sau pentru situații care vor cere reacții imediate.

De exemplu, pandemia COVID-19 a impus pieței reguli noi care au afectat tot lanțul industriei. Ca raspuns imediat, Macromex HORECA a creat Meniul de performanță. Acesta a fost special gândit ca să reducă timpul de de preparare, să crească productivitatea și să reducă pierderile, toate acestea contribuind la creșterea profitabilității într-o perioadă de scădere.

Industria de profil din România trebuia de mult să intre într-o nouă etapă de maturizare. Acum, Macromex HORECA își asumă misiunea de a deschide acest drum prin soluții adaptate fiecărui tip de business prin consiliere și tehnologie.

Abonează-te la newsletter

Află toate noutățile pe care Macromex Horeca le pregătește pentru a-ți oferi mai multă eficiență și un business mai performant.