25 Ianuarie 2022

Cu privirea înainte către 2022. Câteva tendințe în restaurante

S-a încheiat un alt an petrecut sub semnul pandemiei, în care industria de ospitalitate a fost marcată de profunde transformări. Ne uităm cu optimisim și speranță la 2022 și facem un exercițiu de imaginație pentru a configura tendințele din HoReCa pentru anul acesta…citește mai mult

16 Noiembrie 2021

Cu noi restricții, catalogate de unii că sunt prea lejere, iar de alții prea dure, într-o perioadă în care singura constantă este că nu există nicio constantă, industria de ospitalitate trebuie să facă eforturi să rămână în picioare, să fie rezilientă…citește mai mult

19 Octombrie 2021

Când vorbesc despre creativitate, îmi place să fac referire la o definiție din Urbandictionary.com: Creativitatea este când te joci copilărește cu informații și idei vechi, evidente, știute, dar care pot produce ceva nou și măreț…   citește mai mult

5 Iulie 2021

Știți bine că activitatea mea de consultant m-a condus și m-a ajutat, pe parcursul anilor, să descopăr tot mai multe realități gastronomice în România. O observație care reapare frecvent în peregrinările mele este lipsa aproape…citește mai mult

05 Iulie 2021

Avansăm în vară cu o pandemie care pare să slăbească în intensitate, însă specialiștii ne anunță că până la finalul acesteia mai avem de așteptat. Industria HoReCa trece în continuare prin provocări majore. Cu o relaxare parțială a măsurilor de siguranță,… citește mai mult

27 Aprilie 2021

Horeca. 2021. Un roller-coaster de entuziasm și speranță, urmate de închiderea locațiilor la interior, carantinările de localități, frustrare și cash flow dat peste cap…   citește mai mult  

Abonează-te la newsletter

Află toate noutățile pe care Macromex Horeca le pregătește pentru a-ți oferi mai multă eficiență și un business mai performant.