Schiacciata King

5 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
1 buc Schiaciatta albă INGREDIENT MACROMEX
60 g Spată de vită sous-vide INGREDIENT MACROMEX
20 g Parmezan INGREDIENT MACROMEX
20 g Mix salată
20 g Maioneză
20 g Mix salată
10 g Arahide prăjite și sărate
2 g Piper

 

 

 

Pași de preparare

1.

Chifla se decongelează timp de 15 minute la 20-25˚C și opțional se coace timp de 3-4 minute la 200˚C.

Mark as complete
2.

Spata de vită se decongelează timp de 24 ore la frigider. Se feliază subțire (opțional, se poate încălzi).

Mark as complete
3.

Parmezanul se rade fin.

Mark as complete
4.

Se montează preparatul: chifla se unge cu sosul de maioneză, se adaugă salata, carnea de vită, arahidele prăjite și parmezanul ras.

Mark as complete

Notițe

9 lei

Tags

Lasă un răspuns