Bucureștiul încheie seria de evenimente Raliul Bucătăriilor
Pe 16 mai a avut loc cel de-al treilea eveniment din seria Raliul Bucătariilor la Fratelli Studio1, dedicată soluțiilor HoReCa, care a adunat peste 400 de profesioniști din industria ospitalității, owners, chefs, persoane de decizie din restaurante, pub-uri, cafenele și hoteluri, presa HoReCa și actori importanți din domeniul economic din București și Muntenia.
Participanții au luat parte la o incursiune gastronomică în universul Macromex HoReCa printr-o serie de sesiuni speciale de live-cooking. Chef Cătălin Atomei a gătit și prezentat soluții ideale pentru evenimente, Florin Trișcă a pregătit roll-uri de sushi cu Philadelphia, iar Chef Victor Melian și food blogger-ul Miss Wellington au preparat dish-uri delicioase live.
InInvitații au putut testa preparatele stațiilor de gătit dedicate soluțiilor pe care le oferim – soluții pentru evenimente, burgeri, premium catering, cantină, bakery și desert. Printre preferatele invitaților s-au numărat: spata de vită sous vide, creveții la grill cu sos de roșii, usturoi & capuccino de ardei copt, buletele de brânză cu jalapenos & chilli dar și surf and turf bowl cu șnitel.
În plus, surpriza evenimentului a fost reprezentată de Philly Wonder Cake, de o ruladă gigant de 6 metri pregatită de Chef Melian și Miss Wellington cu crema Philadelphia. Feedback-ul nu a întârziat să apară – ingrediente ușor de folosit și un gust excelent.
În cadrul evenimentul a fost prezentat noul catalog de produse Macromex HoReCa, precum și noile trenduri în HoReCa. Inovațiile acestui an sunt produsele semipreparate de carne, patiserie și sous viduri ale portofoliului Macromex, care eficientizează gătirea preparatelor. Noul catalog poate fi consultat aici. Comenzile se plasează pe www.bocado.ro.
Macromex Horeca este furnizorul de perfomanță și eficiență în bucătărie, care aduce produse unice în România, menite să ajute afacerile în cursa lor către profitabilitate. Timpi reduși de preparare, food cost redus, economie de timp și resurse – asta promit soluțiile Macromex HoReCa.
Eficientizarea costurilor în contextual economic actual
“Tehnologia avansată per definiție ajută la realizarea unor economii. Timp de gătit redus, pierderi de materie primă către zero, reducerea numărului de persoane care participă la realizare. Toate acestea au un numitor comun, și anume eficientizarea costurilor,” susține chef Victor Melian.
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.