Clujul a continuat seria de evenimente Raliul Bucătăriilor cu mâncare ca-n Ardeal

Pe 16 martie la Cluj a avut loc cea de-a doua ediție din seria de evenimente Raliul Bucătăriilor, create pentru a veni cu soluții în întampinarea proprietarilor de afaceri HoReCa. La eveniment au luat parte peste 300 de profesioniști din industria ospitalității, owners, chefs, persoane de decizie din restaurante, pub-uri, cafenele și hoteluri, presa HoReCa și actori importanți din domeniul economic din zona Ardealului.

Inovațiile acestui an constau în soluții complete pentru HoReCa

 

În cadrul evenimentului a fost prezentat noul catalog de produse Macromex Horeca, precum și noile trenduri în HoReCa. Inovațiile acestui an constau în soluții complete cu produse relevante de patiserie, slow cooked, semipreparate legume și specialități cartofi, care vin în ajutorul specialiștilor Horeca pentru a crește eficiența și să reducă costurile. Noul catalog poate fi consultat aici. Comenzile se plasează pe www.bocado.ro.

Invitații au participat la o serie de sesiuni speciale de live-cooking cu preparatele Macromex Horeca, sesiuni susținute de Chef Victor Melian și Chef Paul Mădaș. Mai mult de atât, participanții au putut testa preparatele stațiilor de gătit dedicate soluțiilor pe care le oferim – burgeri, premium catering, cantina, Italian, bakery, eveniment și desert. Rezultatul – ingrediente versatile si calitative pentru un produs final de excepție. 

 

Servire mai rapidă și eficiență culinară maximă

În cazul evenimentelor de dimensiuni mari, precum nunți sau botezuri, e extrem de complicat să servești câteva sute de farfurii într-un timp redus. Produsele Macromex de brutărie congelată, sous-vide, semi preparate fac posibilă o servire mult mai rapidă, o eficiență culinară maximă și o porționare lejeră. Toate astea inseamnă timp și mai ales bani economisiți, susține chef Victor Melian.

Acesta a fost cel de-al doilea eveniment din serie și face parte din seria Raliul Bucătăriilor. Urmăriți pagina de Facebook Macromex Horeca și abonați-vă la Newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și pentru a afla informații despre următorul eveniment, care va avea loc pe 16 mai la București.

 

 

Mulțumiri speciale partenerilor noștri: Dr Oetker, Ursus breweries, Vinarte, Pepsico și Grand Hotel Napoca Cluj.

Lasă un răspuns