Un adevărat spectacol de live-cooking la FoodService & Hospitality Expo 2023

 

La standul Macromex HoReCa a avut loc un adevărat spectacol de live-cooking la evenimentul dedicat B2B Retail & HoReCa, FoodService & Hospitality Expo, din perioada 4-6 noiembrie la Hala Laminor din București.

Cele trei zile pline de live-cooking, preparate delicioase, networking și soluții de business, au adunat laolaltă peste 10.000 de profesioniști din industria ospitalității, owners, chefs, persoane de decizie din restaurante, pub-uri, cafenele, hoteluri, presa Horeca și actori importanți din domeniul economic.

Cinci chefs de renume în industrie, Chef Joao Ferrao, Chef Florin Mihai, Chef Victor Melian, Chef Gabi Gorgan și Chef Jakob Hausmann, s-au întrecut în diverse provocări de live-cooking pentru a demonstra eficiența, rapiditatea și performanța produselor.

Aceștia au traversat un întreg univers culinar prin bogatul portofoliu de branduri proprii și partenere: Philadelphia Romania, Ardo, Edenia Chef, La Lorraine România, Dr Oetker Professional.

Cele 6 standuri de expunere și degustare preparate: brutărie, patiserie, sous-vide, legume & semipreparate din legume, aperitive Philadelphia și produse de cofetărie, au atras numeroși participanți curioși cum își pot dezvolta business-urile din industria HoReCa.

Chefii au prezentat multiple soluții pretabile pentru diverse tipuri de locații și momente de consum din industria HoReCa: aperitive pentru locațiile de evenimente și catering bazate pe crema de brânză Philadelphia, preparate à la carte din cele mai fine și suculente produse sous-vide Edenia Chef, soluții de sandwich-uri cu noile chifle italienești La Lorraine, preparate pe bază de legume și semipreparate din legume Ardo, dar și noile sortimente de mini gogoși și donuts La Lorraine, alături de produse de cofetărie Dr Oetker Professional. 

Cel mai atrăgător stand a fost de departe cel de soluții fine dining bazate pe produsele sous-vide din portofoliul Macromex HoReCa. Participanții au putut degusta preparate inedite precum: Piept de rata Bell-Epoque, Rasol de miel cu piure de mazăre și jeleu de mentă, Pulpă de rață cu baby bokchoy și pere williams sau Ciolan crispy de porc cu varză de Bruxelles și sos Dijon.

„Din punctul meu de vedere, în acest moment nu avem un proces tehnologic de conservare mai sigur decât congelarea și un proces de gătire mai eficient decât gătirea sous-vide. Aceste procese asigură păstrarea valorilor nutritive și implicit asigură gust preparatelor noastre. Toate aceste calități sunt extrem de necesare în orice bucătărie HoReCa și asigură o calitate constantă pentru clienți. În plus, sunt extrem de versatile și pot fi folosite atât pe o farfurie de fine dining sau un platou pentru evenimente.” susține Chef Gabi Gorgan.

Senzația evenimentului a fost noul produs din portofoliul Macromex HoReCa, Philadelphia Cheesecake – prezentat de Chef Gabi Gorgan. Cu peste 33% cremă de brânză Philadelphia, cheesecake-ul asigură un gust și o textură fină, fiind foarte ușor de personalizat cu diverse topping-uri. 

Macromex HoReCa ține pasul cu avântul tehnologic și vine în sprijinul profesioniștilor din industrie cu platforma digitală de aprovizionare, Bocado.ro. Vizitatorii au interacționat direct cu echipa din spatele platformei și au descoperit cum își pot eficientiza afacerea cu ajutorul acesteia.

Mulțumiri deosebite partenerilor noștri de la Ceramica România pentru că au asigurat vesela excepțională, Eisberg pentru salatele pline de vitamine, și nu în ultimul rând, Horeca Insight pentru organizarea exemplară a întregului eveniment.

Lasă un răspuns