La Iași s-a dat startul seriei de evenimente Raliul Bucătăriilor dedicate industriei Horeca în 2023 

Pe 22 februarie a avut loc primul eveniment din seria Raliul Bucătariilor, dedicată soluțiilor HORECA, care a adunat peste 150 de firme participante, cu profesioniști din industria ospitalității, owners, chefs, persoane de decizie din restaurante, pub-uri, cafenele și hoteluri, presa HORECA și actori importanți din domeniul economic din zona Moldovei. 

Semipreparatele de patiserie și sous vide printre inovațiile noului catalog

 

Evenimentul a constat în prezentarea noului catalog de produse Macromex Horeca, precum și aflarea noilor trenduri în HORECA. Inovațiile acestui an sunt produsele semipreparate de carne, patiserie și sous viduri ale portofoliului Macromex, care eficientizează gătirea preparatelor. Noul catalog poate fi consultat aici. Comenzile se plasează pe www.bocado.ro.

Macromex Horeca este furnizorul de perfomanță și eficiență în bucătărie, care aduce produse unice în România, menite să ajute afacerile în cursa lor către profitabilitate. Timpi reduși de preparare, food cost redus, economie de timp și resurse – asta promit soluțiile Macromex Horeca.

 

Participanții au fost invitați la o incursiune gastronomică în universul Macromex Horeca prin intermediul unor sesiuni de live-cooking, susținute de Gabriel Gorgan și chef Cristian Zamfir. În plus, aceștia au putut degusta preparatele stațiilor de gătit dedicate soluțiilor pe care le punem la dispoziție – burgeri, premium catering, cantina, Italian, bakery, eveniment și desert. Verdictul? Ingrediente versatile și calitatea de a găti cu produsele Maromex. 

Macromex oferă produse semi-preparate la un standard avantajos

 

„La evenimente mari, în general, cea mai mare provocare este standardizarea, în ideea că trebuie ca fiecare farfurie să aibă același gust, aceeași cantitate, aceeași culoare și aceeași prezentare. Cu un furnizor ca Macromex, care poate să îți ofere din start produse la un anumit standard, ești deja avantajat.”, susține chef Gabriel Gorgan.

Acest eveniment a fost primul din serie și face parte din seria Raliul Bucătăriilor. Urmăriți pagina de Facebook Macromex Horeca și abonați-vă la Newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și pentru a afla informații despre următorul eveniment, care va avea loc pe 16 mai la București.

Mulțumiri speciale partenerilor noștri: Dr Oetker, Ursus breweries, Vinarte, Pepsico și hotelului La Castel din Iași.

Lasă un răspuns