Raliul Bucătăriilor, primul eveniment dedicat industriei ospitalității și comunității de bucătari din 2022

Pe 6 aprilie 2022 a avut loc un eveniment unic, dedicat industriei opitalității și comunității de bucătari din România – primul eveniment dedicat soluțiilor HORECA al anului și primul după pandemia Covid-19 care a adus laolaltă peste 200 de profesioniști din industria ospitalității, owners, chefs, peroane de decizie din restaurante, pub-uri, cafenele, hoteluri, presa Horeca și actori importanți din domeniul economic.

Evenimentul a avut în focus lansarea noului catalog de produse Macromex 2022. Inovațiile din acest an stau în noile produse italienești, unice pe piață, dedicate pizzeriilor și restaurantelor cu specific italian care au nevoie de soluții cost & time efficient: blat de pizza, toppings pentru pizza și ravioli cu diverse umpluturi. Produsele sunt disponibile pentru comandă din luna Mai. Catalogul poate fi consultat aici: https://horeca.macromex.ro/cataloage-horeca/. Comenzile se plasează pe www.bocado.ro

Evenimentul s-a desfășurat sub conceptul „Raliul bucătăriilor”, prin care participanții au fost invitați într-o incursiune gastronomică în universul Macromex Horeca.

Macromex Horeca este furnizorul de perfomanță și eficiență în bucătărie, care aduce produse unice în România, menite să ajute afacerile în cursa lor către profitabilitate. Timpi reduși de preparare, food cost redus, economie de timp și resurse – asta promit soluțiile Macromex Horeca.

Invitații au luat parte la demonstația live a avantajelor produselor Macromex Horeca – eficiență, productivitate și profitabilitate, prin sesiuni de live-cooking, desfășurate cu profesionalism de către Chef Victor Melian, Chef Fabrizio Tanfani și de către senzaționala echipă de bucătari de la Horeca Culinary School. De asemenea, au avut ocazia să deguste preparatele stațiilor de gătit dedicate soluțiilor pe care le punem la dispoziție – burgeri, à la carte, premium catering, cantină, petrol station și s-au lăsat convinși de versatilitatea ingredientelor noastre și libertatea de creație pe care le oferă.

 

Acest eveniment a fost primul dintr-o serie națională. Urmăriți pagina de Facebook Macromex Horeca și abonați-vă la Newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și pentru a afla locația următorului eveniment.

Mulțumiri speciale partenerilor noștri, fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc: Horeca Culinary School, Alexandrion Group, Ursus Breweries și Velveto Garden.

Lasă un răspuns