Noutățile de brutărie, patiserie și cofetărie din portofoliul Macromex au fost degustate la GastroPan 2024! 

 

          Standul expozițional Macromex a prezentat cele mai noi produse de brutărie, patiserie și cofetărie la GastroPan, cel mai mare târg de panificație, cofetărie și alimentație publică din inima țării, la Brașov.

          Expoziția a avut loc în perioada 14-16 martie 2024 și a adus laolaltă furnizori de produse și servicii în industria Horeca și Retail.
          Vizitatorii au putut degusta cele mai noi produse de brutărie din gama La Lorraine disponibilă în portofoliul Macromex: chifle cu specific italienesc, prefeliate, care asigură rapiditatea și eficiența în orice bucătărie.

          Focaccia, disponibilă în două variante, cu roșii și oregano sau cu sos pesto și roșii, aduce inovația în orice meniu de sendvișuri. Vizitatorii standului au susținut că produsul este deosebit de aromat și pretabil pentru o nouă experiență culinară.

          Inovația în meniurile de sendvișuri continuă cu Schiacciata, un tip de lipie italiană subțire, cu ulei de măsline și coaptă pe vatră. Disponibilă în două variante, albă sau integrală, schiacciata este alegerea perfecta pentru a revitaliza meniul oricărei locații specializate în sendvișuri și nu numai.

          Noutățile din portofoliul de patiserie sunt gogoșile, donuts sau mini gogoși. Acestea vin într-o gamă largă de gusturi, umpluturi și glazuri, fie că vorbim de clasicele arome de vanilie, ciocolată sau caramel, fie umpluturi mai desebite precum fistic, biscuiți speculoos sau fructe.

          Vedeta standului a fost de departe noul Cheesecake cu cremă fină de brânză Philadelphia. Deosebit de cremos și gustos, acest Cheesecake Philadelphia este deja prefeliat în 12 porții egale, eficientizează la maximum timpul de preparare și se poate personaliza cu diverse piureuri de fructe, zahăr pudră, coajă de lămâie pentru a oferi clienților un gust inedit.

          Portofoliul de cofetărie este completat de gama bogată de produse Dr Oetker Professional: mini prăjituri, tarte, torturi sau pandișpanuri. Produsele deja porționate, sunt opțiunea ideală pentru orice meniu din locație, pentru mic dejun, evenimente sau un sweet corner.

          Vizitatorii au putut interacționa cu echipa E-commerce, Bocado.ro pentru Horeca și Mercadi.ro pentru Retail, pentru înțelege cum își pot eficientiza procesul de aprovizionare din doar câteva click-uri pe mobil sau desktop.

          GastroPan este un târg deosebit de reușit care facilitează interacțiunea tuturor jucătorilor din Horeca și Retail, iar degustarea noutăților la standul Macromex a fost un pretext foarte potrivit pentru a interacționa și a dezbate trendurile din industrie pentru următoarea perioadă.

Lasă un răspuns