Brisket Flaguette
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
1 buc Flaguette INGREDIENT MACROMEX | |
60 g Brisket de vită sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Cremă de brânză Philadelphia INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Ananas INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Ardei gras roșu | |
10 g Ardei gras verde | |
5 g Sos BBQ | |
20 g Salată | |
2 g Fulgi de chilli |
Directions
1.
Chifla se decongelează timp de 15 minute la 20-25˚C și se coace timp de 8-10 minute la 180˚C.
Mark as complete
2.
Se prepară brisketul de vită la cuptor timp de 15-20 minute la 180-200˚C.
Mark as complete
3.
Se montează preparatul: chifla se unge cu crema de brânză Philadelphia, se adaugă salata, ardeiul, feliile de brisket de vită, sosul barbeque și bucăți de ananas.
Mark as complete
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna mai 2024 |
10 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.