Brisket Flaguette

5 min

super easy

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
1 buc Flaguette INGREDIENT MACROMEX
60 g Brisket de vită sous-vide INGREDIENT MACROMEX
30 g Cremă de brânză Philadelphia INGREDIENT MACROMEX
10 g Ananas INGREDIENT MACROMEX
10 g Ardei gras roșu
10 g Ardei gras verde
5 g Sos BBQ
20 g Salată
2 g Fulgi de chilli

Directions

1.

Chifla se decongelează timp de 15 minute la 20-25˚C și se coace timp de 8-10 minute la 180˚C.

Mark as complete
2.

Se prepară brisketul de vită la cuptor timp de 15-20 minute la 180-200˚C.

Mark as complete
3.

Se montează preparatul: chifla se unge cu crema de brânză Philadelphia, se adaugă salata, ardeiul, feliile de brisket de vită, sosul barbeque și bucăți de ananas.

Mark as complete

Notes

10 lei

Tags

Lasă un răspuns