Spată de vită în Flaguette Demi-lune

5 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
1 buc Chiflă Flaguette Demi-lune INGREDIENT MACROMEX
60 g Spată de vită sous-vide INGREDIENT MACROMEX
40 g Cremă de brânză Philadelphia INGREDIENT MACROMEX
40 g Double cream INGREDIENT MACROMEX
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX
30 g Dulceață de ceapă
10 g Iaurt grecesc
30 g Castraveți murați

 

 

Pași de preparare

1.

Chifla se decongelează timp de 15 minute la 20-25˚C și se coace timp de 8-10 minute la 180˚C.

Mark as complete
2.

Spata de vită se decongelează timp de 24 ore la frigider. Se feliază subțire (opțional, se poate încălzi).

Mark as complete
3.

Castraveții murați se taie fâșii.

Mark as complete
4.

Brânza double cream Akadia se taie cubulețe.

Mark as complete
5.

Se montează preparatul: se unge cu crema de brânză Philadelphia, se adaugă feliile de carne de vită, iaurtul grecesc, dulceața de ceapă, castraveții murați și cubulețele de Akadia și opțional microgreens.

Mark as complete

Notițe

12 lei

Tags

Lasă un răspuns