Spată de vită în Flaguette Demi-lune
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
1 buc Chiflă Flaguette Demi-lune INGREDIENT MACROMEX | |
60 g Spată de vită sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Cremă de brânză Philadelphia INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Double cream INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Dulceață de ceapă | |
10 g Iaurt grecesc | |
30 g Castraveți murați |
Pași de preparare
1.
Chifla se decongelează timp de 15 minute la 20-25˚C și se coace timp de 8-10 minute la 180˚C.
Mark as complete
2.
Spata de vită se decongelează timp de 24 ore la frigider. Se feliază subțire (opțional, se poate încălzi).
Mark as complete
3.
Castraveții murați se taie fâșii.
Mark as complete
4.
Brânza double cream Akadia se taie cubulețe.
Mark as complete
5.
Se montează preparatul: se unge cu crema de brânză Philadelphia, se adaugă feliile de carne de vită, iaurtul grecesc, dulceața de ceapă, castraveții murați și cubulețele de Akadia și opțional microgreens.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna mai 2024 |
12 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.