Ciabatta cu piept de curcan sous-vide

5 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
1 buc Ciabatta cu măsline INGREDIENT MACROMEX
60 g Piept e curcan sous-vide INGREDIENT MACROMEX
40 g Sos tzatziki
20 g Brânză Feta INGREDIENT MACROMEX
20 g Roșii
10 g Busuioc

Pași de preparare

1.

Ciabatta cu măsline se decongelează timp de 15 minute la 20-25°C, se coace timp de 5-8 minute la 200 °C.

Mark as complete
2.

Se prepară pieptul de curcan sous-vide: se decongelează dimp de 18-24 de ore la frigider. Se feliază subțire. Opțional, se poate încălzi la tigaie.

Mark as complete
3.

Brânza feta se taie cubulețe.

Mark as complete
4.

Se montează preparatul: se adaugă salata, pieptul de curcan sous-vide, cubulețele de brânză ffeta, roșiile, busuiocul și sosul.

Mark as complete

Notițe

9 lei

Tags

Lasă un răspuns