Ciabatta cu porc sous-vide

5 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
1 buc Ciabatta junior INGREDIENT MACROMEX
60 g Ceafă de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX
30 g Cremă de brânză Philadelphia
30 g Mix salată
20 g Castraveți murați
20 g Sos BBQ
10 g Semințe de dovleac prăjite

Pași de preparare

1.

Ciabatta junior se decongelează timp de 15 minute la 20-25°C, se coace timp de 5-8 minute la 200 °C.

Mark as complete
2.

Se prepară ceafa de porc sous-vide: se decongelează timp de 18-24 de ore la frigider. Se feliază subțire. Opțional se poate încălzi.

Mark as complete
3.

Castraveții murați se taie rondele.

Mark as complete
4.

Se montează preparatul: ciabatta se unge cu crema Philadelphia, se adaugă salata, ceafa de porc sous-vide, castraveții, sosul și semințele de dovleac.

Mark as complete

Notițe

6 lei

Tags

Lasă un răspuns