Ciabatta cu porc sous-vide
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
1 buc Ciabatta junior INGREDIENT MACROMEX | |
60 g Ceafă de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Cremă de brânză Philadelphia | |
30 g Mix salată | |
20 g Castraveți murați | |
20 g Sos BBQ | |
10 g Semințe de dovleac prăjite |
Pași de preparare
1.
Ciabatta junior se decongelează timp de 15 minute la 20-25°C, se coace timp de 5-8 minute la 200 °C.
Mark as complete
2.
Se prepară ceafa de porc sous-vide: se decongelează timp de 18-24 de ore la frigider. Se feliază subțire. Opțional se poate încălzi.
Mark as complete
3.
Castraveții murați se taie rondele.
Mark as complete
4.
Se montează preparatul: ciabatta se unge cu crema Philadelphia, se adaugă salata, ceafa de porc sous-vide, castraveții, sosul și semințele de dovleac.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna mai 2024 |
6 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.