Salată de pește cu cartofi by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
50 g File macrou afumat | |
100 g File pește alb INGREDIENT MACROMEX | |
50 g Somon afumat INGREDIENT MACROMEX | |
230 g Cartofi | |
10 ml Ulei INGREDIENT MACROMEX | |
0,5 g Foi dafin | |
0,1 g Piper boabe | |
40 g Maioneză | |
5 g Muștar | |
5 g Lămâie | |
20 g Ceapă roșie | |
2,5 ml Oțet | |
1 g Zahăr | |
0,2 g Piper alb | |
1 legătură Mărar | |
1 legătură Ceapă verde |
Ustensile folosite
tigaie, oală.
Pași de preparare
1.
Se amestecă peștele, cartofii, maioneză, fresh de lămâie, muștar, ceapă roșie, mărar și ceapă verde. Se asezonează.
Mark as complete
2.
Cartofii se curăță, se spală și se pun la fiert în apă cu sare și ulei.
Mark as complete
3.
Peștele alb se pune la fiert în apă cu oțet, foi de dafin și piper boabe.
Mark as complete
4.
Ceapa roșie se taie joulienne. Se asezonează cu sare, zahăr, oțet. Se lasă la marinat câteva minute.
Mark as complete
5.
Peștele se taie joulienne.
Mark as complete
6.
Cartofii fierți se scurg și se taie cuburi.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
11 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.