Pate din ficat de pui cu nuci și demibaghetă rustică cu roșii și oregano
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
120 g Ficat de pui INGREDIENT MACROMEX | |
0,4 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
1 g Unt 82% INGREDIENT MACROMEX | |
80 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX | |
20 ml Ulei | |
10 g Ouă | |
20 g Nucă | |
0,4 g Chimen | |
2 g Sare, piper | |
12 g Roșii cherry pt decor |
Ustensile folosite
blender, tigaie.
Pași de preparare
1.
Într-o tigaie călim ceapa în ulei, adăugam usturoiul și apoi ficațeii.
Mark as complete
2.
Se pun ouăle la fiert.
Mark as complete
3.
Se toacă mărunt nuca.
Mark as complete
4.
Cand sunt rumeniți ficățeii aceștia se introduc la blender și se face o pastă mai fină sau mai texturată (în funcție de preferințe.)
Mark as complete
5.
Se adaugă unt, ouă, ulei măsline, nucă tocată mărunt, chimen, piper și sare.
Mark as complete
6.
Se decorează cu microplante și roșii cherry.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
3 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.