Pate din ficat de pui cu nuci și demibaghetă rustică cu roșii și oregano

20 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
120 g Ficat de pui INGREDIENT MACROMEX
0,4 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX
1 g Unt 82% INGREDIENT MACROMEX
80 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX
20 ml Ulei
10 g Ouă
20 g Nucă
0,4 g Chimen
2 g Sare, piper
12 g Roșii cherry pt decor

Ustensile folosite

blender, tigaie.

Pași de preparare

1.

Într-o tigaie călim ceapa în ulei, adăugam usturoiul și apoi ficațeii.

Mark as complete
2.

Se pun ouăle la fiert.

Mark as complete
3.

Se toacă mărunt nuca.

Mark as complete
4.

Cand sunt rumeniți ficățeii aceștia se introduc la blender și se face o pastă mai fină sau mai texturată (în funcție de preferințe.)

Mark as complete
5.

Se adaugă unt, ouă, ulei măsline, nucă tocată mărunt, chimen, piper și sare.

Mark as complete
6.

Se decorează cu microplante și roșii cherry.

Mark as complete

Notițe

3 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns