Linguini de dovlecei cu creveți ușor picanți cu spumă de pamesan și roșii uscate by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
150 g Creveți 16/20 cu coadă INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Dovlecei | |
30 g Morcov | |
30 g Smântână 35 % INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Roșii uscate INGREDIENT MACROMEX | |
10 ml Ulei de masline | |
10 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
2 ml Sos chilly | |
10 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
7 ml Vin alb |
Ustensile folosite
blender, tigaie.
Pași de preparare
1.
Dovleceii se spală și se formează linguinii.
Mark as complete
2.
Morcovul se curată, se spală și se formează linguinii.
Mark as complete
3.
Creveții se sotează în unt, ulei și usturoi. Se asezoneaza cu vin alb, sare, piper si sos chilly.
Mark as complete
4.
La blender se pregătește spuma de parmesan.
Mark as complete
5.
Se adaugă legumele (dovleceii, morcovul și roșiile uscate) peste creveți.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
13 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.