Linguini de dovlecei cu creveți ușor picanți cu spumă de pamesan și roșii uscate by Chef Mariana Popa

20 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
150 g Creveți 16/20 cu coadă INGREDIENT MACROMEX
100 g Dovlecei
30 g Morcov
30 g Smântână 35 % INGREDIENT MACROMEX
10 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX
20 g Roșii uscate INGREDIENT MACROMEX
10 ml Ulei de masline
10 g Unt INGREDIENT MACROMEX
2 ml Sos chilly
10 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX
7 ml Vin alb

Ustensile folosite

blender, tigaie.

Pași de preparare

1.

Dovleceii se spală și se formează linguinii.

Mark as complete
2.

Morcovul se curată, se spală și se formează linguinii.

Mark as complete
3.

Creveții se sotează în unt, ulei și usturoi. Se asezoneaza cu vin alb, sare, piper si sos chilly.

Mark as complete
4.

La blender se pregătește spuma de parmesan.

Mark as complete
5.

Se adaugă legumele (dovleceii, morcovul și roșiile uscate) peste creveți.

Mark as complete

Notițe

13 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns