Ciabatta cu prosciutto crudo

10 min

super easy

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
1 buc Ciabatta fully baked INGREDIENT MACROMEX
60 g Prosciutto crudo INGREDIENT MACROMEX
30 g Cremă de brânză Philadelphia INGREDIENT MACROMEX
40 g Rucola
10 g Măsline verzi fără sâmburi
10 g Măsline kalamata fără sâmburi
10 g Măsline negre fără sâmburi
3 ml Zeamă de lămâie
5 g Iaurt grecesc
2 g Boia

Directions

1.

Chifla se decongelează timp de 30 minute la 20-25˚C.

Mark as complete
2.

Măslinele se feliază.

Mark as complete
3.

Se prepară sosul din iaurt grecesc cu lămâie și boia.

Mark as complete
4.

Se montează preparatul: ciabbata se unge cu crema de brânză Philadelphia, se adaugă prosciutto crudo, rucola, măslinele și sosul din iaurt.

Mark as complete

Notes

9 lei

Tags

Lasă un răspuns