Ciabatta cu prosciutto crudo
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
1 buc Ciabatta fully baked INGREDIENT MACROMEX | |
60 g Prosciutto crudo INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Cremă de brânză Philadelphia INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Rucola | |
10 g Măsline verzi fără sâmburi | |
10 g Măsline kalamata fără sâmburi | |
10 g Măsline negre fără sâmburi | |
3 ml Zeamă de lămâie | |
5 g Iaurt grecesc | |
2 g Boia |
Directions
1.
Chifla se decongelează timp de 30 minute la 20-25˚C.
Mark as complete
2.
Măslinele se feliază.
Mark as complete
3.
Se prepară sosul din iaurt grecesc cu lămâie și boia.
Mark as complete
4.
Se montează preparatul: ciabbata se unge cu crema de brânză Philadelphia, se adaugă prosciutto crudo, rucola, măslinele și sosul din iaurt.
Mark as complete
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna mai 2024 |
9 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.