Mexico Lamb Demi-lune
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
1 buc Chiflă Flaguette Demi-lune INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Mâncare de legume în stil Mexican INGREDIENT MACROMEX | |
60 g Rasol de miel INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Cremă de brânză Philadelphia INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Chutney de mango |
Pași de preparare
1.
Chifla se decongelează timp de 15 minute la 20-25˚C și se coace timp de 8-10 minute la 180˚C.
Mark as complete
2.
Se prepară legumele în stil mexican timp de 8-10 minute la tigaie.
Mark as complete
3.
Se prepară rasolul de miel: se decongelează timp de 18-24 de ore la frigider. Se prepară la cuptor timp de 15-20 minute la 180-200 de grade. Se scoate carnea de pe os și se feliază.
Mark as complete
4.
Se montează preparatul: se unge chifla cu crema de brânză Philadelphia, se adaugă legumele, fâșii de rasol de miel și chutney de mango.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna mai 2024 |
11 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.