Mexico Lamb Demi-lune

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
1 buc Chiflă Flaguette Demi-lune INGREDIENT MACROMEX
40 g Mâncare de legume în stil Mexican INGREDIENT MACROMEX
60 g Rasol de miel INGREDIENT MACROMEX
40 g Cremă de brânză Philadelphia INGREDIENT MACROMEX
10 g Chutney de mango

 

 

Pași de preparare

1.

Chifla se decongelează timp de 15 minute la 20-25˚C și se coace timp de 8-10 minute la 180˚C.

Mark as complete
2.

Se prepară legumele în stil mexican timp de 8-10 minute la tigaie.

Mark as complete
3.

Se prepară rasolul de miel: se decongelează timp de 18-24 de ore la frigider. Se prepară la cuptor timp de 15-20 minute la 180-200 de grade. Se scoate carnea de pe os și se feliază.

Mark as complete
4.

Se montează preparatul: se unge chifla cu crema de brânză Philadelphia, se adaugă legumele, fâșii de rasol de miel și chutney de mango.

Mark as complete

Notițe

11 lei

Lasă un răspuns