Mezzanotte Beef

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
1 Buc Mezzaluna INGREDIENT MACROMEX
100 g Brisket de vită slow cooked INGREDIENT MACROMEX
10 g Ceapă crispy INGREDIENT MACROMEX
40 g Cremă de brânză Philadelphia INGREDIENT MACROMEX
5 g Pătrunjel

Ustensile folosite

Grătar.

Pași de preparare

1.

Carnea de vită se decongelează 12 ore la frigider.

Mark as complete
2.

Mezzaluna se decongelează 20 de minute la temperatură ambientală.

Mark as complete
3.

Se feliază subțire (1-2 mm, contra fibrei) brisketul de vită. Se așează feliile pe grătar la 220 de grade. Deasupra se adaugă sosul rămas în ambalajul brisketului, direct proporțional cu cantitatea de vită de pe grătar. Timp de 2 minute.

Mark as complete
4.

Se montează preparatul: se întinde crema de brânză pe ambele fețe interioare ale mezzalunei, se adaugă carnea de vită, pătrunjelul și ceapa caramelizată.

Mark as complete

Notițe

15 lei

Lasă un răspuns