Mezzanotte Beef
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
1 Buc Mezzaluna INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Brisket de vită slow cooked INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Ceapă crispy INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Cremă de brânză Philadelphia INGREDIENT MACROMEX | |
5 g Pătrunjel |
Ustensile folosite
Grătar.
Pași de preparare
1.
Carnea de vită se decongelează 12 ore la frigider.
Mark as complete
2.
Mezzaluna se decongelează 20 de minute la temperatură ambientală.
Mark as complete
3.
Se feliază subțire (1-2 mm, contra fibrei) brisketul de vită. Se așează feliile pe grătar la 220 de grade. Deasupra se adaugă sosul rămas în ambalajul brisketului, direct proporțional cu cantitatea de vită de pe grătar. Timp de 2 minute.
Mark as complete
4.
Se montează preparatul: se întinde crema de brânză pe ambele fețe interioare ale mezzalunei, se adaugă carnea de vită, pătrunjelul și ceapa caramelizată.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna iunie 2022 |
15 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.