Naked burger de vită gratinat cu sos de ton și piure de legume
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
125 g Carne burger - vită Black Angus INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Brânză cheddar INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Conservă ton | |
20 ml Maioneză | |
10 ml Fresh de lămâie | |
40 g Țelină cuburi INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Rădăcină pătrunjel INGREDIENT MACROMEX | |
10 ml Smântână INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Rucola |
Ustensile folosite
grill, blender.
Pași de preparare
1.
Legumele se pun la fiert.
Mark as complete
2.
Se pregătește piureul de legume. Țelina și rădăcina de pătrunjel se pun la fiert împreună în apă cu sare timp de 10 minute (din momentul în care clocotește apa). Se strecoară legumele, se blendează împreună cu smântână, unt, sare și puțină apă în care au fiert legumele.
Mark as complete
3.
Se pregătește sosul de ton. Tonul se scurge, se pune la blender cu zeamă de lămâie, maioneză, sare și piper.
Mark as complete
4.
Se pregateste burgerul la grill.
Mark as complete
5.
Burgerul se răcește, se îmbraca în branza ceddar și se pune la cuptor pentru gratinat.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
9 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.