Naked burger de vită gratinat cu sos de ton și piure de legume

40 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
125 g Carne burger - vită Black Angus INGREDIENT MACROMEX
20 g Brânză cheddar INGREDIENT MACROMEX
30 g Conservă ton
20 ml Maioneză
10 ml Fresh de lămâie
40 g Țelină cuburi INGREDIENT MACROMEX
40 g Rădăcină pătrunjel INGREDIENT MACROMEX
10 ml Smântână INGREDIENT MACROMEX
10 g Unt INGREDIENT MACROMEX
10 g Rucola

Ustensile folosite

grill, blender.

Pași de preparare

1.

Legumele se pun la fiert.

Mark as complete
2.

Se pregătește piureul de legume. Țelina și rădăcina de pătrunjel se pun la fiert împreună în apă cu sare timp de 10 minute (din momentul în care clocotește apa). Se strecoară legumele, se blendează împreună cu smântână, unt, sare și puțină apă în care au fiert legumele.

Mark as complete
3.

Se pregătește sosul de ton. Tonul se scurge, se pune la blender cu zeamă de lămâie, maioneză, sare și piper.

Mark as complete
4.

Se pregateste burgerul la grill.

Mark as complete
5.

Burgerul se răcește, se îmbraca în branza ceddar și se pune la cuptor pentru gratinat.

Mark as complete

Notițe

9 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns