Burger clasic
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
125/180 g Carne burger - vită Black Angus INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Chiflă INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Cartofi wedges INGREDIENT MACROMEX | |
7 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Gouda INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Bacon INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Roșii | |
20 g Castraveți murați | |
3 g Microplante | |
20 ml Smântână INGREDIENT MACROMEX | |
15 ml Sweet chilli | |
4 ml Muștar | |
4 ml Miere | |
1 g Pătrunjel |
Salată coleslaw
60 g Varză | |
20 g Morcov | |
10 ml Maioneză | |
3 g Ceapă verde | |
2 ml Muștar | |
5 ml Fresh lămâie | |
2 g Sare |
Ustensile folosite
friteuză, grătar.
Pași de preparare
1.
Cartofii se prăjesc în friteuză.
Mark as complete
2.
Pe grătar se prepară carnea de burger.
Mark as complete
3.
Bacon-ul se aseaza pe tava pe hartie de copt si se pune la cuptor la 180°
Mark as complete
4.
Se prepară sosul: se amestecă smântână cu sos sweet chilly, muștar, miere, pătrunjel tocat.
Mark as complete
5.
Se pregătește salata coleslaw: se amestecă varza, morcovul, ceapa cu maioneză, muștar și fresh de lămâie.
Mark as complete
6.
Se montează burgerul. Chifla se unge cu sos, se adaugă carnea, două felii de roșie, castraveți murați, bacon, mix de microplante.
Mark as complete
7.
Se servește cu cartofi prăjiți și salată coleslaw.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
11 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.