Burger clasic

15 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
125/180 g Carne burger - vită Black Angus INGREDIENT MACROMEX
1 buc Chiflă INGREDIENT MACROMEX
100 g Cartofi wedges INGREDIENT MACROMEX
7 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX
20 g Gouda INGREDIENT MACROMEX
10 g Bacon INGREDIENT MACROMEX
20 g Roșii
20 g Castraveți murați
3 g Microplante
20 ml Smântână INGREDIENT MACROMEX
15 ml Sweet chilli
4 ml Muștar
4 ml Miere
1 g Pătrunjel
Salată coleslaw
60 g Varză
20 g Morcov
10 ml Maioneză
3 g Ceapă verde
2 ml Muștar
5 ml Fresh lămâie
2 g Sare

Ustensile folosite

friteuză, grătar.

Pași de preparare

1.

Cartofii se prăjesc în friteuză.

Mark as complete
2.

Pe grătar se prepară carnea de burger.

Mark as complete
3.

Bacon-ul se aseaza pe tava pe hartie de copt si se pune la cuptor la 180°

Mark as complete
4.

Se prepară sosul: se amestecă smântână cu sos sweet chilly, muștar, miere, pătrunjel tocat.

Mark as complete
5.

Se pregătește salata coleslaw: se amestecă varza, morcovul, ceapa cu maioneză, muștar și fresh de lămâie.

Mark as complete
6.

Se montează burgerul. Chifla se unge cu sos, se adaugă carnea, două felii de roșie, castraveți murați, bacon, mix de microplante.

Mark as complete
7.

Se servește cu cartofi prăjiți și salată coleslaw.

Mark as complete

Notițe

11 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns