Rasol de miel cu spanac, boulete de cartofi și sos de măr copt by Chef Mariana Popa

60 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
1 bucată Rasol de miel INGREDIENT MACROMEX
125 g Spanac INGREDIENT MACROMEX
10 g Baby spanac
30 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX
15 ml Ulei INGREDIENT MACROMEX
70 g Cartofi jumătăți INGREDIENT MACROMEX
30 g Pesmet
1 bucată Ou
30 g Făină
10 ml Ulei pentru friteuză INGREDIENT MACROMEX
2 g Sare, piper
10 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX
20 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX
20 ml Lapte
5 ml Fresh de lămâie
1 bucată Măr copt

Ustensile folosite

cuptor, blender, friteuză, tigaie.

Pași de preparare

1.

Se prepară bouletele de cartofi.

Mark as complete
2.

Cartofii fierți se pun la blender. Se adaugă ouăle, parmesan ras și verdeață.

Mark as complete
3.

Se formează boulete din această compoziție. Se adaugă un cub de cașcaval în mijloc, se trece prin făină, ou bătut și pesmet. Se prăjesc la friteuză, aproximativ 10 minute.

Mark as complete
4.

Rasolul de miel se prepară la cuptor, 15 minute la 180 de grade.

Mark as complete
5.

Într-o tigaie se sotează spanacul cu ceapa. La final se pune la blender.

Mark as complete
6.

Se prepară sosul de măr copt.

Mark as complete
7.

Merele se coc la cuptor, aproximativ 15 minute la 180 de grade. Apoi se taie și se adaugă la blender alături de miez de pâine înmuiat în lapte, fresh de lămâie și smântână lichidă.

Mark as complete

Notițe

18 lei

Tags

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns