Rasol de miel cu spanac, boulete de cartofi și sos de măr copt by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
1 bucată Rasol de miel INGREDIENT MACROMEX | |
125 g Spanac INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Baby spanac | |
30 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX | |
15 ml Ulei INGREDIENT MACROMEX | |
70 g Cartofi jumătăți INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Pesmet | |
1 bucată Ou | |
30 g Făină | |
10 ml Ulei pentru friteuză INGREDIENT MACROMEX | |
2 g Sare, piper | |
10 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX | |
20 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX | |
20 ml Lapte | |
5 ml Fresh de lămâie | |
1 bucată Măr copt |
Ustensile folosite
cuptor, blender, friteuză, tigaie.
Pași de preparare
1.
Se prepară bouletele de cartofi.
Mark as complete
2.
Cartofii fierți se pun la blender. Se adaugă ouăle, parmesan ras și verdeață.
Mark as complete
3.
Se formează boulete din această compoziție. Se adaugă un cub de cașcaval în mijloc, se trece prin făină, ou bătut și pesmet. Se prăjesc la friteuză, aproximativ 10 minute.
Mark as complete
4.
Rasolul de miel se prepară la cuptor, 15 minute la 180 de grade.
Mark as complete
5.
Într-o tigaie se sotează spanacul cu ceapa. La final se pune la blender.
Mark as complete
6.
Se prepară sosul de măr copt.
Mark as complete
7.
Merele se coc la cuptor, aproximativ 15 minute la 180 de grade. Apoi se taie și se adaugă la blender alături de miez de pâine înmuiat în lapte, fresh de lămâie și smântână lichidă.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
18 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.