Rasol de miel sous vide cu sos tikka masala by Chef Laurențiu Hairadin

40 min

medium

1

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
430 g Rasol de miel gătit sous vide (2 buc x ~430g) INGREDIENT MACROMEX - CO6524
30 g Pastă Curry galbenă
100 g Sos de roșii
3 g Boabe coriandru
50 g Năut boabe
50 g Mazăre mangetou
50 g Chutney mango
1 bucată Papadum

Pași de preparare

1.

Se decongelează rasolul de miel sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Rasolul de miel se gătește în tigaie cu sos tikka masala, mazăre mangetout, boabe de năut.

Mark as complete
3.

Foaia de papadum se prăjește în ulei incins.

Mark as complete
4.

Se montează preparatul și se asezonează cu chutney de mango.

Mark as complete

Urmărește rețeta video



Notițe

44.75

lei

Tags

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns