Rasol de miel sous vide cu sos tikka masala by Chef Laurențiu Hairadin
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
430 g Rasol de miel gătit sous vide (2 buc x ~430g) INGREDIENT MACROMEX - CO6524 | |
30 g Pastă Curry galbenă | |
100 g Sos de roșii | |
3 g Boabe coriandru | |
50 g Năut boabe | |
50 g Mazăre mangetou | |
50 g Chutney mango | |
1 bucată Papadum |
Pași de preparare
1.
Se decongelează rasolul de miel sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Rasolul de miel se gătește în tigaie cu sos tikka masala, mazăre mangetout, boabe de năut.
Mark as complete
3.
Foaia de papadum se prăjește în ulei incins.
Mark as complete
4.
Se montează preparatul și se asezonează cu chutney de mango.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna Februarie 2025 |
lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.