Raviolo al gorgonzola în sos alb cu nuci by Chef Victor Melian

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
150 g Paste Raviolo al Gorgonzola INGREDIENT MACROMEX
50 ml Smântână lichidă 20% INGREDIENT MACROMEX
20 g Grana Padano INGREDIENT MACROMEX
10 g DanaBlu
20 g Mozzarella INGREDIENT MACROMEX
10 g Nuci

Ustensile folosite

oală, tigaie.

Pași de preparare

1.

Pastele raviolo se fierb 4 minute în apă cu sare din abundență.

Mark as complete
2.

Într-o tigaie se adaugă smântâna lichidă, apoi parmezanul ras și se amestecă până se omogenizează. Se adaugă apoi brânza gorgonzola și mozzarella.

Mark as complete
3.

Când pastele s-au fiert, se scurg și se adaugă peste sosul alb.

Mark as complete
4.

Se asezonează și la final se adaugă nucile.

Mark as complete

Notițe

10 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns