Raviolo al gorgonzola în sos alb cu nuci by Chef Victor Melian
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
150 g Paste Raviolo al Gorgonzola INGREDIENT MACROMEX | |
50 ml Smântână lichidă 20% INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Grana Padano INGREDIENT MACROMEX | |
10 g DanaBlu | |
20 g Mozzarella INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Nuci |
Ustensile folosite
oală, tigaie.
Pași de preparare
1.
Pastele raviolo se fierb 4 minute în apă cu sare din abundență.
Mark as complete
2.
Într-o tigaie se adaugă smântâna lichidă, apoi parmezanul ras și se amestecă până se omogenizează. Se adaugă apoi brânza gorgonzola și mozzarella.
Mark as complete
3.
Când pastele s-au fiert, se scurg și se adaugă peste sosul alb.
Mark as complete
4.
Se asezonează și la final se adaugă nucile.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna mai 2022 |
10 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.