Brioșe cu ciuperci by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
50 g Ciuperci feliate Edenia INGREDIENT MACROMEX | |
33 g Hribi cuburi INGREDIENT MACROMEX | |
1 legătură Ceapă verde | |
1 g Boabe muștar | |
13 g Cașcaval - leerdammer INGREDIENT MACROMEX | |
1 bucată Ouă | |
17 g Grana Padano INGREDIENT MACROMEX | |
Pesmet | |
17 g Cheddar INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX | |
Praf de copt | |
1 legătură Mărar |
Ustensile folosite
blender, formă de brioșe, cuptor.
Pași de preparare
1.
În tigaie se pune ulei la încins și se călește ceapa.
Mark as complete
2.
Se adaugă și ciupercile scurse la călit. Se asezonează.
Mark as complete
3.
Se toacă ceapa verde și mărarul.
Mark as complete
4.
Se separă ouăle.
Mark as complete
5.
Mixul de ciuperci se pune la blender.
Mark as complete
6.
Într-un bol se amestecă gălbenușurile cu verdeața și parmesanul. Se adaugă ciupercile și albușurile.
Mark as complete
7.
Se adaugă praful de copt și oțetul.
Mark as complete
8.
Se toacă cașcavalul și se adaugă la mixul de ciuperci.
Mark as complete
9.
Se adaugă pesmet și se amestecă.
Mark as complete
10.
O formă de brioșe se unge cu ulei și se tapetează cu pesmet.
Mark as complete
11.
Se adaugă compoziția în forma de brioșe cu un cubuleț de brânză ceddar la mijloc.
Mark as complete
12.
Se pune la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 30 de minute (pentru această cantitate).
Mark as complete
13.
Se decorează cu rucola, roșii, Grana Padano.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
6 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.