Brioșe cu ciuperci by Chef Mariana Popa

50 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
50 g Ciuperci feliate Edenia INGREDIENT MACROMEX
33 g Hribi cuburi INGREDIENT MACROMEX
1 legătură Ceapă verde
1 g Boabe muștar
13 g Cașcaval - leerdammer INGREDIENT MACROMEX
1 bucată Ouă
17 g Grana Padano INGREDIENT MACROMEX
Pesmet
17 g Cheddar INGREDIENT MACROMEX
25 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX
Praf de copt
1 legătură Mărar

Ustensile folosite

blender, formă de brioșe, cuptor.

Pași de preparare

1.

În tigaie se pune ulei la încins și se călește ceapa.

Mark as complete
2.

Se adaugă și ciupercile scurse la călit. Se asezonează.

Mark as complete
3.

Se toacă ceapa verde și mărarul.

Mark as complete
4.

Se separă ouăle.

Mark as complete
5.

Mixul de ciuperci se pune la blender.

Mark as complete
6.

Într-un bol se amestecă gălbenușurile cu verdeața și parmesanul. Se adaugă ciupercile și albușurile.

Mark as complete
7.

Se adaugă praful de copt și oțetul.

Mark as complete
8.

Se toacă cașcavalul și se adaugă la mixul de ciuperci.

Mark as complete
9.

Se adaugă pesmet și se amestecă.

Mark as complete
10.

O formă de brioșe se unge cu ulei și se tapetează cu pesmet.

Mark as complete
11.

Se adaugă compoziția în forma de brioșe cu un cubuleț de brânză ceddar la mijloc.

Mark as complete
12.

Se pune la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 30 de minute (pentru această cantitate).

Mark as complete
13.

Se decorează cu rucola, roșii, Grana Padano.

Mark as complete

Notițe

6 lei

Tags

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns