Salată de vinete muntenească cu roșii uscate, usturoi, iaurt și demi baghetă rustică
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
100 g Vinete INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Roșii uscate INGREDIENT MACROMEX | |
4 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Iaurt | |
4 ml Ulei de măsline | |
4 g Ceapă verde | |
1 g Sare, piper |
Ustensile folosite
tigaie.
Pași de preparare
1.
Vinetele se lasă la decongelat, apoi într-o sită se scurg bine de apă.
Mark as complete
2.
Roșiile uscate se trag puțin la tigaie în ulei de măsline, sare, piper, oregano și busuioc, apoi se taie cuburi.
Mark as complete
3.
Usturoiul se toacă mărunt.
Mark as complete
4.
Se amestecă toate ingredientele, se asezonează cu sare și piper. Se servește cu baghetă rustică.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
3 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.