Coaste de porc sous-vide cu noodles și legume wok
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
200 g Coaste de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
50 g Noodles | |
20 g Ceapă | |
20 g Morcov | |
20 g Ardei | |
20 g Dovlecel | |
30 g Sos teriaky | |
10 g Ceapă verde |
Pași de preparare
1.
Coastele de porc sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Coastele se prepară la cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de 15 minute..
Mark as complete
3.
Se prepară noodlesul.
Mark as complete
4.
Se caramelizează legumele tăiate julienne.
Mark as complete
5.
Se amestecă noodles cu legume wok și se adaugă sosul teriaky.
Mark as complete
6.
Se servește noodles cu legume și coaste de porc.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna decembrie 2024 |
10 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.