Coaste de porc sous-vide cu iahnie de fasole
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
350 g Coaste de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
80 g Fasole cu bob mare | |
20 g Ceapă | |
20 g Morcov | |
20 g Ardei | |
40 g Sos de roșii |
Pași de preparare
1.
Coastele de porc sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Coastele se prepară la cuptorul preîncălzit la 220 de grade timp de 12 minute..
Mark as complete
3.
Se prepară iahnia de fasole.
Mark as complete
4.
Se montează preparatul: iahnia de fasole, coastele, ardei de grill și pentru decor ceapă verde.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna decembrie 2024 |
13 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.