Cotlet de porc sous-vide cu măr caramelizat, piure de cartofi dulci și sos demiglace
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
100 g Cotlet de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Piure de cartofi dulci INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Ceapă crispy INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Mere | |
30 g Zahăr brun | |
30 ml Vin roșu |
Directions
1.
Cotletul de porc sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se porționează două felii de 1 cm grosime și se taie pe formă rotundă.
Mark as complete
3.
Se prepară la grill timp de 1 minut pe fiecare parte.
Mark as complete
4.
Bucățile rămase de cotlet se taie cubulețe.
Mark as complete
5.
Mărul se taie cubulețe și rondele.
Mark as complete
6.
În tigaie se caramelizează zahărul. Se adaugă smântâna, cubulețele de mere, cotletul de porc sous-vide, ceapa crispy.
Mark as complete
7.
Rondelele de măr se caramelizează la grill.
Mark as complete
8.
Se prepară piureul de cartofi dulci cu unt.
Mark as complete
9.
Se prepară sosul demiglace din cookout-ul cotletului și vin roșu.
Mark as complete
10.
Se montează preparatul: pe o felie rotundă de cotlet de porc sous-vide se adaugă mixul de mere și cotlet, încă o felie de cotlet și de măr.
Mark as complete
11.
Se servește alături de piure, sos demiglace, iar pentru decor se pot folosi ciuperci și microgreens.
Mark as complete
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna decembrie 2024 |
11 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.