Pulpă de rată sous-vide în stil asiatic cu orez
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
80 g Pulpă de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Orez | |
20 g Morcov | |
20 g Dovlecei | |
20 g Mazăre INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Ceapă | |
25 g Sos de soia | |
1 buc Ou |
Pași de preparare
1.
Pulpă de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se prepară pulpa de rață sous-vide la cuptor la 200 grade pentru 8 minute.
Mark as complete
3.
Se desface carnea de pe os.
Mark as complete
4.
Se sotează legumele.
Mark as complete
5.
Se prepară orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Mark as complete
6.
Se prepară omleta care apoi se feliază subțire.
Mark as complete
7.
Se amestecă legumele, fâșiile de pulpă de rață, omleta, orezul și sosul de soia.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2024 |
9 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.