Pulpă de rată sous-vide în stil asiatic cu orez

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
80 g Pulpă de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX
40 g Orez
20 g Morcov
20 g Dovlecei
20 g Mazăre INGREDIENT MACROMEX
10 g Ceapă
25 g Sos de soia
1 buc Ou

Pași de preparare

1.

Pulpă de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se prepară pulpa de rață sous-vide la cuptor la 200 grade pentru 8 minute.

Mark as complete
3.

Se desface carnea de pe os.

Mark as complete
4.

Se sotează legumele.

Mark as complete
5.

Se prepară orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Mark as complete
6.

Se prepară omleta care apoi se feliază subțire.

Mark as complete
7.

Se amestecă legumele, fâșiile de pulpă de rață, omleta, orezul și sosul de soia.

Mark as complete

Notițe

9 lei

Lasă un răspuns