Curcan cu varză de bruxelles și morcovi

15 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
150 g Piept de curcan sous vide INGREDIENT MACROMEX
100 g Varză bruxelles INGREDIENT MACROMEX
100 g Baby morcov INGREDIENT MACROMEX
2 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX
5 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX
1 g Ghimbir
3 ml Sos soya INGREDIENT MACROMEX
3 ml Oțet balsamic
1 g Cimbrișor
3 g Bacon

Ustensile folosite

tigaie.

Pași de preparare

1.

În tigaie se călește în ulei de măsline ceapa, usturoi și ghimbir.

Mark as complete
2.

Se adaugă bacon tăiat mărunt. Apoi se adaugă varza de bruxelles și morcovul.

Mark as complete
3.

Se călesc puțin, apoi se adaugă carnea de curcan tăiată cubulețe.

Mark as complete
4.

Se adaugă sos-ul de la curcan.

Mark as complete
5.

Se adaugă soya și oțet balsamic.

Mark as complete

Notițe

11 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns