Curcan la grătar cu risotto de țelină și roșii uscate
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
200 g Piept de curcan INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Țelină INGREDIENT MACROMEX | |
10 ml Ulei măsline | |
5 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
150 g Ciuperci INGREDIENT MACROMEX | |
60 ml Vin alb | |
5 ml Amidon | |
80 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX | |
25 ml Smântână lichida INGREDIENT MACROMEX | |
25 g Roșii uscate INGREDIENT MACROMEX | |
60 ml Stoc pui INGREDIENT MACROMEX | |
3 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX | |
2 g Pastă de trufe | |
1 g Pătrunjel |
Ustensile folosite
tigaie, oală, grătar.
Directions
1.
Se pune ceapa la călit.
Mark as complete
2.
Când ceapa se înmoaie se adaugă untul.
Mark as complete
3.
Se prepară stocul de pui: fierbem 200 ml de apa și adăugam la final 8 ml fond de pui.
Mark as complete
4.
Când untul s-a topit, se adaugă ciupercile tăiate mărunt și stocul de pui.
Mark as complete
5.
Se adaugă amidon și se dă deoparte.
Mark as complete
6.
Se pune ulei la încins într-o tigaie. Se adaugă țelina cuburi.
Mark as complete
7.
Se călește țelina câteva minute, apoi se adaugă compoziția de ciuperci.
Mark as complete
8.
Se adaugă apoi roșii uscate tăiate mărunt și smântâna lichidă.
Mark as complete
9.
Se amestecă, apoi se adaugă parmesan și pastă de trufe. Se asezonează și se adaugă pătrunjel tocat mărunt.
Mark as complete
10.
Pieptul de curcan se unge cu ulei și se pregătește pe grătar.
Mark as complete
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
17 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.