Curcan la grătar cu risotto de țelină și roșii uscate

25 min

super easy

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
200 g Piept de curcan INGREDIENT MACROMEX
100 g Țelină INGREDIENT MACROMEX
10 ml Ulei măsline
5 g Unt INGREDIENT MACROMEX
150 g Ciuperci INGREDIENT MACROMEX
60 ml Vin alb
5 ml Amidon
80 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX
25 ml Smântână lichida INGREDIENT MACROMEX
25 g Roșii uscate INGREDIENT MACROMEX
60 ml Stoc pui INGREDIENT MACROMEX
3 g Parmesan INGREDIENT MACROMEX
2 g Pastă de trufe
1 g Pătrunjel

Ustensile folosite

tigaie, oală, grătar.

Directions

1.

Se pune ceapa la călit.

Mark as complete
2.

Când ceapa se înmoaie se adaugă untul.

Mark as complete
3.

Se prepară stocul de pui: fierbem 200 ml de apa și adăugam la final 8 ml fond de pui.

Mark as complete
4.

Când untul s-a topit, se adaugă ciupercile tăiate mărunt și stocul de pui.

Mark as complete
5.

Se adaugă amidon și se dă deoparte.

Mark as complete
6.

Se pune ulei la încins într-o tigaie. Se adaugă țelina cuburi.

Mark as complete
7.

Se călește țelina câteva minute, apoi se adaugă compoziția de ciuperci.

Mark as complete
8.

Se adaugă apoi roșii uscate tăiate mărunt și smântâna lichidă.

Mark as complete
9.

Se amestecă, apoi se adaugă parmesan și pastă de trufe. Se asezonează și se adaugă pătrunjel tocat mărunt.

Mark as complete
10.

Pieptul de curcan se unge cu ulei și se pregătește pe grătar.

Mark as complete

Notes

17 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns