Supă Ramen cu Coaste de porc gătite sous vide by Chef Laurențiu Hairadin

25 min

easy

1

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
150 g Coaste de porc marinate gătite Sous vide INGREDIENT MACROMEX - CO5339
30 g Mazăre Mangetout
30 g Tăiței
1 Ou
20 g Coriandru frunze
1 bucată Baby Bok Choi
40 g Ciuperci King Oyster
20 g Pastă de ardei iute
30 ml Ulei de susan
50 ml Sos soia
30 g Pastă miso
100 ml Fond pui

Directions

1.

Se decongelează Coastele de porc gătite sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se porționează coastele de porc și se trag puțin la tigaie.

Mark as complete
3.

Sucul rezultat în urma gătirii sous vide se folosește la prepararea supei.

Mark as complete
4.

Se toacă legumele și se pregătesc pentru a monta supa.

Mark as complete
5.

Se fierbe oul moale și se taie pe jumătate.

Mark as complete
6.

Se montează supă.

Mark as complete

Urmărește rețeta video



Notes

49.98

lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns