Supă Ramen cu Coaste de porc gătite sous vide by Chef Laurențiu Hairadin
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
150 g Coaste de porc marinate gătite Sous vide INGREDIENT MACROMEX - CO5339 | |
30 g Mazăre Mangetout | |
30 g Tăiței | |
1 Ou | |
20 g Coriandru frunze | |
1 bucată Baby Bok Choi | |
40 g Ciuperci King Oyster | |
20 g Pastă de ardei iute | |
30 ml Ulei de susan | |
50 ml Sos soia | |
30 g Pastă miso | |
100 ml Fond pui |
Directions
1.
Se decongelează Coastele de porc gătite sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se porționează coastele de porc și se trag puțin la tigaie.
Mark as complete
3.
Sucul rezultat în urma gătirii sous vide se folosește la prepararea supei.
Mark as complete
4.
Se toacă legumele și se pregătesc pentru a monta supa.
Mark as complete
5.
Se fierbe oul moale și se taie pe jumătate.
Mark as complete
6.
Se montează supă.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna Februarie 2025 |
lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.