Medalion din mușchiuleț de porc cu sos cu piper roșu și cartofi zdrobiți
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
200 g Mușchiuleț de porc INGREDIENT MACROMEX | |
200 g Cartofi jumătăți INGREDIENT MACROMEX | |
2 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX | |
1 g Salvie | |
1 g Cimbrișor | |
7,5 ml Ulei de măsline | |
1 g Sare | |
1 g Piper | |
20 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX | |
6 g Sos de piper roșu INGREDIENT MACROMEX | |
7,5 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX | |
7,5 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
1 g Pătrunjel | |
1 g Rozmarin |
Ustensile folosite
cuptor, tigaie.
Pași de preparare
1.
Cartofii jumătăți se pun la cuptor cu usturoi zdrobit, ulei de măsline, cimbrișor și sare timp de 20 de minute la 180 de grade, pe hârtie de copt.
Mark as complete
2.
Mușchiulețul de porc se marinează cu sare, piper, ulei de măsline, usturoi, cimbrișor și salvie. Se gătește la cuptor. Dar poate să fie gătit și pe grătar sau în tigaie.
Mark as complete
3.
Muschiulețul marinat se rulează în folie de plastic, apoi în folie de aluminiu și se pune la cuptor timp de 20 de minute la 160 de grade.
Mark as complete
4.
Se călește ceapa și usturoiul.
Mark as complete
5.
Cartofii scoși de la cuptor de taie în cubulețe, se adaugă pătrunjel și ceapa călită. Se condimentează cu sare și piper.
Mark as complete
6.
Mușchiulețul de la cuptor se scoate și se rumenește cu unt pentru crustă și culoare în tigaie.
Mark as complete
7.
Sosul de piper roșu se prepară pe foc. Se adaugă concentrat sos, smântâna lichidă și apă.
Mark as complete
8.
Farfuria se decorează cu microplante.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2021 |
9 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.