Medalion din mușchiuleț de porc cu sos cu piper roșu și cartofi zdrobiți

30 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
200 g Mușchiuleț de porc INGREDIENT MACROMEX
200 g Cartofi jumătăți INGREDIENT MACROMEX
2 g Usturoi INGREDIENT MACROMEX
1 g Salvie
1 g Cimbrișor
7,5 ml Ulei de măsline
1 g Sare
1 g Piper
20 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX
6 g Sos de piper roșu INGREDIENT MACROMEX
7,5 g Ceapă INGREDIENT MACROMEX
7,5 g Unt INGREDIENT MACROMEX
1 g Pătrunjel
1 g Rozmarin

Ustensile folosite

cuptor, tigaie.

Pași de preparare

1.

Cartofii jumătăți se pun la cuptor cu usturoi zdrobit, ulei de măsline, cimbrișor și sare timp de 20 de minute la 180 de grade, pe hârtie de copt.

Mark as complete
2.

Mușchiulețul de porc se marinează cu sare, piper, ulei de măsline, usturoi, cimbrișor și salvie. Se gătește la cuptor. Dar poate să fie gătit și pe grătar sau în tigaie.

Mark as complete
3.

Muschiulețul marinat se rulează în folie de plastic, apoi în folie de aluminiu și se pune la cuptor timp de 20 de minute la 160 de grade.

Mark as complete
4.

Se călește ceapa și usturoiul.

Mark as complete
5.

Cartofii scoși de la cuptor de taie în cubulețe, se adaugă pătrunjel și ceapa călită. Se condimentează cu sare și piper.

Mark as complete
6.

Mușchiulețul de la cuptor se scoate și se rumenește cu unt pentru crustă și culoare în tigaie.

Mark as complete
7.

Sosul de piper roșu se prepară pe foc. Se adaugă concentrat sos, smântâna lichidă și apă.

Mark as complete
8.

Farfuria se decorează cu microplante.

Mark as complete

Notițe

9 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns