Paste Gran Girasoli Funghi cu sos cremos de muguri de pin
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
175 g / 5 buc Paste Gran Girasoli Funghi INGREDIENT MACROMEX | |
60 g Ciuperci | |
50 g Cremă de muguri de pin | |
5 g Muguri de pin | |
5 g Chives | |
10 g Pesmet cu cacao și rozmarin |
Ustensile folosite
Tigaie, oală.
Pași de preparare
1.
Ciupercile se sotează în tigaie cu ulei de măsline.
Mark as complete
2.
Pastele se fierb timp de 4 minute în apă clocotită cu sare din abundență.
Mark as complete
3.
Se sotează apoi pastele în tigaie cu chives tăiat mărunt timp de un minut.
Mark as complete
4.
Se montează preparatul: pe un strat de crema din muguri de pin se adaugă pastele, chives, ciupercile și muguri de pin prăjite.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2022 |
14 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.