Paste Gran Girasoli Funghi cu sos cremos de muguri de pin

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
175 g / 5 buc Paste Gran Girasoli Funghi INGREDIENT MACROMEX
60 g Ciuperci
50 g Cremă de muguri de pin
5 g Muguri de pin
5 g Chives
10 g Pesmet cu cacao și rozmarin

Ustensile folosite

Tigaie, oală.

 

Pași de preparare

1.

Ciupercile se sotează în tigaie cu ulei de măsline.

Mark as complete
2.

Pastele se fierb timp de 4 minute în apă clocotită cu sare din abundență.

Mark as complete
3.

Se sotează apoi pastele în tigaie cu chives tăiat mărunt timp de un minut.

Mark as complete
4.

Se montează preparatul: pe un strat de crema din muguri de pin se adaugă pastele, chives, ciupercile și muguri de pin prăjite.

Mark as complete

Notițe

14 lei

Lasă un răspuns