Paste Tortellone cu ricotta și spanac cu mousse de parmezan

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
80 g / 10 buc Paste Tortellone cu ricotta și spanac INGREDIENT MACROMEX
80 g Parmezan INGREDIENT MACROMEX
40 g Lapte
40 g Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX
5 g Chives
5 g Lăstari de busuioc

Ustensile folosite

Tigaie, oală.

 

Pași de preparare

1.

Pentru a prepara un mousse de parmezan adăugăm la cald laptele, smântâna și parmezanul ras.

Mark as complete
2.

Din parmezanul ras se prepară un biscuit crocant. În tigaie se presară parmezanul, când acesta s-a topit și este crocant, se rupe în bucăți.

Mark as complete
3.

Pastele fierb timp de 3 minute în apă clocotită cu sare din abundență.

Mark as complete
4.

Pastele se fierb timp de 4 minute în apă clocotită cu sare.

Mark as complete
5.

Când pastele au fiert, se sotează timp de un minut în tigaie.

Mark as complete
6.

Se montează preparatul: se adaugă pastele, mousse-ul și bucățile de parmezan, chives tăiat mărunt și lăstari de busuioc.

Mark as complete

Notițe

12 lei

Lasă un răspuns