Paste Tortellone cu ricotta și spanac cu mousse de parmezan
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
80 g / 10 buc Paste Tortellone cu ricotta și spanac INGREDIENT MACROMEX | |
80 g Parmezan INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Lapte | |
40 g Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX | |
5 g Chives | |
5 g Lăstari de busuioc |
Ustensile folosite
Tigaie, oală.
Pași de preparare
1.
Pentru a prepara un mousse de parmezan adăugăm la cald laptele, smântâna și parmezanul ras.
Mark as complete
2.
Din parmezanul ras se prepară un biscuit crocant. În tigaie se presară parmezanul, când acesta s-a topit și este crocant, se rupe în bucăți.
Mark as complete
3.
Pastele fierb timp de 3 minute în apă clocotită cu sare din abundență.
Mark as complete
4.
Pastele se fierb timp de 4 minute în apă clocotită cu sare.
Mark as complete
5.
Când pastele au fiert, se sotează timp de un minut în tigaie.
Mark as complete
6.
Se montează preparatul: se adaugă pastele, mousse-ul și bucățile de parmezan, chives tăiat mărunt și lăstari de busuioc.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2022 |
12 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.