Paste Raviolo Gorgonzola cu alune, varză roșie și piure de caise
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
145 g/ 10 buc Paste Raviolo Gorgonzola INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Varză roșie tocată INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Caise confiate | |
25 g Alune |
Ustensile folosite
Tigaie, oală, blender.
Pași de preparare
1.
Varza roșie tocată se sotează în tigaie timp de câteva minute.
Mark as complete
2.
Din caisele confiate se prepară un piure cu ajutorul blenderului.
Mark as complete
3.
Alunele se prepară la tigaie cu un cub de unt.
Mark as complete
4.
Pastele se fierb timp de 4 minute în apă clocotită cu sare.
Mark as complete
5.
Când pastele au fiert, se sotează în tigaie alături de alune timp de un minut.
Mark as complete
6.
Se montează preparatul: pe un pat de varză se adaugă pastele, alunele, piureul de caise și câteva bucăți de caise confiate. Opțional, se poate presăra piper pe deasupra.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2022 |
12 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.