Paste Raviolo Gorgonzola cu alune, varză roșie și piure de caise

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
145 g/ 10 buc Paste Raviolo Gorgonzola INGREDIENT MACROMEX
40 g Varză roșie tocată INGREDIENT MACROMEX
30 g Caise confiate
25 g Alune

Ustensile folosite

Tigaie, oală, blender.

 

Pași de preparare

1.

Varza roșie tocată se sotează în tigaie timp de câteva minute.

Mark as complete
2.

Din caisele confiate se prepară un piure cu ajutorul blenderului.

Mark as complete
3.

Alunele se prepară la tigaie cu un cub de unt.

Mark as complete
4.

Pastele se fierb timp de 4 minute în apă clocotită cu sare.

Mark as complete
5.

Când pastele au fiert, se sotează în tigaie alături de alune timp de un minut.

Mark as complete
6.

Se montează preparatul: pe un pat de varză se adaugă pastele, alunele, piureul de caise și câteva bucăți de caise confiate. Opțional, se poate presăra piper pe deasupra.

Mark as complete

Notițe

12 lei

Lasă un răspuns