Piept de rață cu sos de vișine și cartofi dulci
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
150 g Piept de rață INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
150 g Vișine | |
100 ml Fresh portocale | |
3 g Ghimbir | |
1 g Nucșoară | |
5 g Amidon | |
150 g Cartofi dulci INGREDIENT MACROMEX | |
5 g Zahăr |
Ustensile folosite
cuptor, tigaie, friteuză.
Pași de preparare
1.
Se crestează pieptul de rață pe partea cu pielea.
Mark as complete
2.
Se pune în tigaie la prăjit cu partea cu piele până se rumenește și se topește grăsimea (circa 2-3 minute).
Mark as complete
3.
Se întoarce pe partea cealaltă și se lasă circa 2-3 minute.
Mark as complete
4.
Se pune apoi la cuptor pentru 7-8 minute, la 180 grade.
Mark as complete
5.
Se prepară sosul. În tigaie se adaugă unt, ghimbir tocat mărunt.
Mark as complete
6.
Se adaugă apoi vișine, fresh de portocale, zahăr, sare, nucșoară rasă.
Mark as complete
7.
Se amestecă pentru omogenizare circa 3 minute.
Mark as complete
8.
Pentru consistența sosului se adaugă amidon.
Mark as complete
9.
Cartofii dulci se prăjesc la friteuză.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
18 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.