Piept de rață cu sos de vișine și cartofi dulci

30 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
150 g Piept de rață INGREDIENT MACROMEX
30 g Unt INGREDIENT MACROMEX
150 g Vișine
100 ml Fresh portocale
3 g Ghimbir
1 g Nucșoară
5 g Amidon
150 g Cartofi dulci INGREDIENT MACROMEX
5 g Zahăr

Ustensile folosite

cuptor, tigaie, friteuză.

Pași de preparare

1.

Se crestează pieptul de rață pe partea cu pielea.

Mark as complete
2.

Se pune în tigaie la prăjit cu partea cu piele până se rumenește și se topește grăsimea (circa 2-3 minute).

Mark as complete
3.

Se întoarce pe partea cealaltă și se lasă circa 2-3 minute.

Mark as complete
4.

Se pune apoi la cuptor pentru 7-8 minute, la 180 grade.

Mark as complete
5.

Se prepară sosul. În tigaie se adaugă unt, ghimbir tocat mărunt.

Mark as complete
6.

Se adaugă apoi vișine, fresh de portocale, zahăr, sare, nucșoară rasă.

Mark as complete
7.

Se amestecă pentru omogenizare circa 3 minute.

Mark as complete
8.

Pentru consistența sosului se adaugă amidon.

Mark as complete
9.

Cartofii dulci se prăjesc la friteuză.

Mark as complete

Notițe

18 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns