Asiatic Croquette din Obrăjori de porc gătite sous vide by Chef Laurențiu Hairadin

30 min

medium

1

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
100 g Obrăjori de porc gătiți Sous Vide INGREDIENT MACROMEX - CO677
50 g Cremă de brânză Philadelphia 1.65 kg INGREDIENT MACROMEX - BN197
50 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX - FSL001
50 g Morcovi cuburi 10mm INGREDIENT MACROMEX - FSL081
2 g Pătrunjel frunze, congelat IQF INGREDIENT MACROMEX - FSL089
200 g Ardei gras roșu
50 g Apio
50 g Cartofi
10 g Chimen
30 ml Pomodori sechi
50 g Brânză de capră
2 g Mărar
1 Ou
50 g Kataif
20 g Făină

Pași de preparare

1.

Se decongelează Obrăjorii de porc gătiți sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se taie mărunt un obrăjor de porc și se amestecă cu roșii deshidratate, verdeață și brânză de capră.

Mark as complete
3.

Se formează crochetele și se trec prin făină, ou și pesmet kataif.

Mark as complete
4.

Crochetele din Obrăjori de porc sous vide se prăjesc în ulei încins.

Mark as complete
5.

Între timp se pregătește supa cremă de ardei copt cu chimen.

Mark as complete
6.

Se montează preparatul: se pune crema de brânză Philadelphia cu verdețuri, se adaugă o crochetă de Obrăjori de porc sous vide și se toarnă supă cremă de ardei copt cu chimen.

Mark as complete

Urmărește rețeta video



Notițe

23.34

lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns