Asiatic Croquette din Obrăjori de porc gătite sous vide by Chef Laurențiu Hairadin
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
100 g Obrăjori de porc gătiți Sous Vide INGREDIENT MACROMEX - CO677 | |
50 g Cremă de brânză Philadelphia 1.65 kg INGREDIENT MACROMEX - BN197 | |
50 g Ceapă cuburi INGREDIENT MACROMEX - FSL001 | |
50 g Morcovi cuburi 10mm INGREDIENT MACROMEX - FSL081 | |
2 g Pătrunjel frunze, congelat IQF INGREDIENT MACROMEX - FSL089 | |
200 g Ardei gras roșu | |
50 g Apio | |
50 g Cartofi | |
10 g Chimen | |
30 ml Pomodori sechi | |
50 g Brânză de capră | |
2 g Mărar | |
1 Ou | |
50 g Kataif | |
20 g Făină |
Pași de preparare
1.
Se decongelează Obrăjorii de porc gătiți sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se taie mărunt un obrăjor de porc și se amestecă cu roșii deshidratate, verdeață și brânză de capră.
Mark as complete
3.
Se formează crochetele și se trec prin făină, ou și pesmet kataif.
Mark as complete
4.
Crochetele din Obrăjori de porc sous vide se prăjesc în ulei încins.
Mark as complete
5.
Între timp se pregătește supa cremă de ardei copt cu chimen.
Mark as complete
6.
Se montează preparatul: se pune crema de brânză Philadelphia cu verdețuri, se adaugă o crochetă de Obrăjori de porc sous vide și se toarnă supă cremă de ardei copt cu chimen.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna Februarie 2025 |
lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.