Tournedo Porcini din Obrăjori de porc gătite sous vide, sos de zbârciogi, chutney de dovleac, piure de usturoi negru, sos tarator cu avocado by Chef Laurențiu Hairadin
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
150 g Obrăjori de porc gătiți Sous Vide INGREDIENT MACROMEX - CO677 | |
30 g Avocado jumătăți INGREDIENT MACROMEX - FSL008 | |
40 ml Smântănă pentru gătit, UHT 20% INGREDIENT MACROMEX -BN381 | |
40 g Piure dovleac INGREDIENT MACROMEX - CO1559 | |
10 g Ceapă roșie | |
10 g Chives | |
20 g Zbârciogi deshidratați | |
80 ml Sos brun | |
10 g Usturoi negru fermentat | |
13 g Usturoi | |
30 g Iaurt | |
10 g Stafide | |
5 g Tahini | |
2 g Menta | |
5 g Nduja |
Pași de preparare
1.
Se decongelează Obrăjorii de porc gătiți sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Obrăjorii de porc se pun în tigaie și se pregătește un sos brun, la care se va folosi și sucul rezultat din gătirea obrăjorilor, prin metoda sous vide.
Mark as complete
3.
În tigaie se adaugă pe rând: zbârciogii, smântăna pentru gătit, chives și se lasă să scadă la foc mic, amestecând continuu.
Mark as complete
4.
Între timp se pregătește sosul tarator cu avocado, chutney de dovleac și sos de usturoi negru.
Mark as complete
5.
Se montează farfuria!
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna Februarie 2025 |
|
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.