Tournedo Porcini din Obrăjori de porc gătite sous vide, sos de zbârciogi, chutney de dovleac, piure de usturoi negru, sos tarator cu avocado by Chef Laurențiu Hairadin

30 min

medium

1

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
150 g Obrăjori de porc gătiți Sous Vide INGREDIENT MACROMEX - CO677
30 g Avocado jumătăți INGREDIENT MACROMEX - FSL008
40 ml Smântănă pentru gătit, UHT 20% INGREDIENT MACROMEX -BN381
40 g Piure dovleac INGREDIENT MACROMEX - CO1559
10 g Ceapă roșie
10 g Chives
20 g Zbârciogi deshidratați
80 ml Sos brun
10 g Usturoi negru fermentat
13 g Usturoi
30 g Iaurt
10 g Stafide
5 g Tahini
2 g Menta
5 g Nduja

Pași de preparare

1.

Se decongelează Obrăjorii de porc gătiți sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Obrăjorii de porc se pun în tigaie și se pregătește un sos brun, la care se va folosi și sucul rezultat din gătirea obrăjorilor, prin metoda sous vide.

Mark as complete
3.

În tigaie se adaugă pe rând: zbârciogii, smântăna pentru gătit, chives și se lasă să scadă la foc mic, amestecând continuu.

Mark as complete
4.

Între timp se pregătește sosul tarator cu avocado, chutney de dovleac și sos de usturoi negru.

Mark as complete
5.

Se montează farfuria!

Mark as complete

Urmărește rețeta video



Notițe

36.44 lei

 

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns