Rață cu portocală în sos caramel by Chef Mariana Popa
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
200 g Piept de rață INGREDIENT MACROMEX | |
50 g Zahăr | |
2 buc Portocală | |
300 ml Fresh de portocale | |
250 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
50 ml Ulei de măsline | |
75 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX |
Ustensile folosite
tigaie.
Pași de preparare
1.
Se prepară sosul de caramel. În tigaie se pune zahărul și apă.
Mark as complete
2.
Se adaugă smântână lichidă.
Mark as complete
3.
Se crestează pieptul de rață.
Mark as complete
4.
Pieptul de rață se unge cu sosul de caramel, apoi se prăjește în tigaie cu unt și ulei.
Mark as complete
5.
Într-o tigaie se pune unt la încins.
Mark as complete
6.
Se adaugă felii de portocală, fresh de portocale și fresh de lămâie.
Mark as complete
7.
Se adaugă unt rece pentru a lega sosul.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna ianuarie 2022 |
19 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.