Rață cu portocală în sos caramel by Chef Mariana Popa

30 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
200 g Piept de rață INGREDIENT MACROMEX
50 g Zahăr
2 buc Portocală
300 ml Fresh de portocale
250 g Unt INGREDIENT MACROMEX
50 ml Ulei de măsline
75 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX

Ustensile folosite

tigaie.

Pași de preparare

1.

Se prepară sosul de caramel. În tigaie se pune zahărul și apă.

Mark as complete
2.

Se adaugă smântână lichidă.

Mark as complete
3.

Se crestează pieptul de rață.

Mark as complete
4.

Pieptul de rață se unge cu sosul de caramel, apoi se prăjește în tigaie cu unt și ulei.

Mark as complete
5.

Într-o tigaie se pune unt la încins.

Mark as complete
6.

Se adaugă felii de portocală, fresh de portocale și fresh de lămâie.

Mark as complete
7.

Se adaugă unt rece pentru a lega sosul.

Mark as complete

Notițe

19 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns