Rasol de miel sous vide cu condimente tandoori by Chef Laurențiu Hairadin (porție pentru minim 2 persoane)
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
430 g Rasol de miel gătit sous vide (2 buc x ~430g) INGREDIENT MACROMEX - CO6524 | |
50 g Condimente tandoori | |
50 ml Ulei de măsline | |
70 g Castraveți fabio | |
50 g Iaurt | |
50 g Baby spanac | |
90 g Orez Basmati | |
0.5 g Șofran | |
40 g Alune de pădure | |
40 g Stafide | |
50 g Sos Sriracha | |
2 g Chives |
Pași de preparare
1.
Se decongelează rasolul de miel sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Rsolul d miel se îmbracă în condimente tandoori și se bagă la cuptor pentru cca 5 minute.
Mark as complete
3.
Se pregătește orezul basmat cu șofran, alune de pădure și stafide.
Mark as complete
4.
Se pregătește salata de castraveți fabio, baby spanac și sos e iaurt.
Mark as complete
5.
Se montează preparatul final.
Mark as complete
Urmărește rețeta video
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna Februarie 2025 |
lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.