Rasol de miel sous vide cu condimente tandoori by Chef Laurențiu Hairadin (porție pentru minim 2 persoane)

30 min

medium

Minim 2

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
430 g Rasol de miel gătit sous vide (2 buc x ~430g) INGREDIENT MACROMEX - CO6524
50 g Condimente tandoori
50 ml Ulei de măsline
70 g Castraveți fabio
50 g Iaurt
50 g Baby spanac
90 g Orez Basmati
0.5 g Șofran
40 g Alune de pădure
40 g Stafide
50 g Sos Sriracha
2 g Chives

Pași de preparare

1.

Se decongelează rasolul de miel sous vide, la frigider, timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Rsolul d miel se îmbracă în condimente tandoori și se bagă la cuptor pentru cca 5 minute.

Mark as complete
3.

Se pregătește orezul basmat cu șofran, alune de pădure și stafide.

Mark as complete
4.

Se pregătește salata de castraveți fabio, baby spanac și sos e iaurt.

Mark as complete
5.

Se montează preparatul final.

Mark as complete

Notițe

72.94

lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns