Specialitate de rață

40 min + 4 ore la congelator

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
20 g Piept de rață afumat INGREDIENT MACROMEX
15 ml Smântână 35% INGREDIENT MACROMEX
15 g Pate de rață
7 ml Cognac
4 g Gelatină
2 g Piper alb
1 g Sare
1 legătură Ceapă verde

Ustensile folosite

formă de terină, oală, congelator.

Pași de preparare

1.

Pieptul de rață se feliază.

Mark as complete
2.

Gelatina se hidratează în apă rece și cognac.

Mark as complete
3.

Smântâna se pune la foc și la primul clocot se adaugă gelatina.

Mark as complete
4.

Se amestecă cu pate de rață și se asezonează cu sare și piper.

Mark as complete
5.

Se pregătește o formă triunghiulară de terină. Se pune folie de plastic în interiorul acesteia.

Mark as complete
6.

Se adaugă fire de ceapă verde, apoi, alternativ, pateul și pieptul de rață, în straturi.

Mark as complete
7.

Se presează bine și se lasă la rece aproximativ 4 ore.

Mark as complete
8.

Se demulează și se porționează.

Mark as complete

Notițe

4 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns