Surf and Turf (Mușchi de vită cu creveți și sparanghel)

25 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
200 g Mușchi de vită Brazilia 3/4 INGREDIENT MACROMEX
1 g Cimbrișor
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX
2 bucăți Creveți prefierti 16/20 INGREDIENT MACROMEX
5 g Căței de usturoi INGREDIENT MACROMEX
5 ml Fresh de lămâie
5 ml Ulei de măsline
60 g Sparanghel INGREDIENT MACROMEX
10 ml Fond de vită INGREDIENT MACROMEX
300 g Conopidă INGREDIENT MACROMEX
300 ml Lapte
50 ml Smântână lichidă INGREDIENT MACROMEX
1 g Vanilie
1 g Sare, piper

Ustensile folosite

cuptor, blender, tigaie.

Pași de preparare

1.

Conopida se pune în lapte la fiert cu vanilie.

Mark as complete
2.

Într-o tigaie se pune unt la topit cu cimbrișor, ulei de măsline și usturoi zdrobit.

Mark as complete
3.

Se adaugă mușchiul de vită în tigaie pentru a îi da culoare pe ambele părți.

Mark as complete
4.

Mușchiul de vită se introduce la cuptor pentru 10 minute la 160 de grade.

Mark as complete
5.

Într-o tigaie se pune unt și ulei de măsline.

Mark as complete
6.

Se adaugă usturoiul și creveții. Se adaugă fresh de lămâie.

Mark as complete
7.

Conopida care a fiert se scurge și se adaugă la blender cu unt, smântână lichidă, sare, piper, nucșoară, vanilie. Se blendează până devine piure.

Mark as complete
8.

Într-o tigaie se adaugă unt și usturoi. Se adaugă apoi sparanghelul și se asezonează.

Mark as complete
9.

Se formează sosul. În tigaia în care s-a pregătit mușchiulețul de vită se adaugă vin și fond de vită.

Mark as complete
10.

Mușchiul de vită se servește cu piureul de conopidă, sparanghel, creveți și sos.

Mark as complete

Notițe

30 lei

DESCOPERA CATALOAGELE EFICIENTEI DE LA MACROMEX

VEZI MAI MULT

Lasă un răspuns