Pretzel burger cu pulled pork sous-vide și sos de muștar
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
80 g Pulled pork sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Chiflă pretzel INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Sos de muștar | |
20 g Mix salată | |
10 g Ceapă roșie | |
10 g Castraveți murați | |
10 g Ceapă crispy | |
10 g Sos barbeque | |
10 g Roșii cherry |
Directions
1.
Pulled pork sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se prepară la cuptor timp de 15 minute la 180 de grade.
Mark as complete
3.
Se desface fâșii carnea.
Mark as complete
4.
Se amestecă fâșiile de carne cu ceapă roșie, castraveți murați, ceapă crispy și sosuri.
Mark as complete
5.
Se montează burgerul: mixul de salată, carnea pulled pork cu sosuri și rondele de roșii.
Mark as complete
Notes
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna decembrie 2024 |
8 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.