Pretzel burger cu pulled pork sous-vide și sos de muștar

10 min

super easy

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
80 g Pulled pork sous-vide INGREDIENT MACROMEX
1 buc Chiflă pretzel INGREDIENT MACROMEX
20 g Sos de muștar
20 g Mix salată
10 g Ceapă roșie
10 g Castraveți murați
10 g Ceapă crispy
10 g Sos barbeque
10 g Roșii cherry

Directions

1.

Pulled pork sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se prepară la cuptor timp de 15 minute la 180 de grade.

Mark as complete
3.

Se desface fâșii carnea.

Mark as complete
4.

Se amestecă fâșiile de carne cu ceapă roșie, castraveți murați, ceapă crispy și sosuri.

Mark as complete
5.

Se montează burgerul: mixul de salată, carnea pulled pork cu sosuri și rondele de roșii.

Mark as complete

Notes

8 lei

Lasă un răspuns