Chili con carne cu pulled pork sous-vide și piure de cartofi

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
100 g Pulled pork sous-vide INGREDIENT MACROMEX
100 g Piure de cartofi INGREDIENT MACROMEX
20 g Ceapă roșie
5 g Usturoi
20 g Morcov
20 g Ardei roșu
20 g Porumb boabe
50 g Sos de roșii
5 g Ardei iute
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX
5 g Pătrunjel
2 g Chives

Pași de preparare

1.

Pulled pork sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se prepară la cuptor timp de 15 minute la 180 de grade.

Mark as complete
3.

Se desface fâșii carnea.

Mark as complete
4.

Se prepară baza pentru chilli con carne din ceapă, usturoi, morcov, ardei, porumb, sos de roșii.

Mark as complete
5.

Se prepară piureul de cartofi.

Mark as complete
6.

Se montează preparatul: baza din piure de cartofi, mixul de chilli și carnea pulled pork.

Mark as complete

Notițe

8 lei

Lasă un răspuns