Chili con carne cu pulled pork sous-vide și piure de cartofi
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
100 g Pulled pork sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
100 g Piure de cartofi INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Ceapă roșie | |
5 g Usturoi | |
20 g Morcov | |
20 g Ardei roșu | |
20 g Porumb boabe | |
50 g Sos de roșii | |
5 g Ardei iute | |
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
5 g Pătrunjel | |
2 g Chives |
Pași de preparare
1.
Pulled pork sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se prepară la cuptor timp de 15 minute la 180 de grade.
Mark as complete
3.
Se desface fâșii carnea.
Mark as complete
4.
Se prepară baza pentru chilli con carne din ceapă, usturoi, morcov, ardei, porumb, sos de roșii.
Mark as complete
5.
Se prepară piureul de cartofi.
Mark as complete
6.
Se montează preparatul: baza din piure de cartofi, mixul de chilli și carnea pulled pork.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna decembrie 2024 |
8 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.