Pretzel cu rață și portocale
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
1 buc Chiflă pretzel sandwich INGREDIENT MACROMEX | |
40 g Piept de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Mix salată | |
20 g Jeleu de portocală | |
20 g Segmente de portocală | |
10 g Semințe de dovleac | |
20 g Coacăze roșii |
Pași de preparare
1.
Chifla se decongelează timp de 15-20 minute la 20-25˚C.
Mark as complete
2.
Se prepară pieptul de rață: se decongelează timp de 10-12 ore la frigider. Se feliază și se încălzește pe ambele părți în tigaie grill.
Mark as complete
3.
Se decojește și se curăță portocala.
Mark as complete
4.
Se montează preparatul: se adaugă salata, pieptul de rață, semințele de dovleac, segmentele de portocală, coacăzele și jeleul de portocale.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna mai 2024 |
12 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.