Pretzel cu rață și portocale

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
1 buc Chiflă pretzel sandwich INGREDIENT MACROMEX
40 g Piept de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX
30 g Mix salată
20 g Jeleu de portocală
20 g Segmente de portocală
10 g Semințe de dovleac
20 g Coacăze roșii

Pași de preparare

1.

Chifla se decongelează timp de 15-20 minute la 20-25˚C.

Mark as complete
2.

Se prepară pieptul de rață: se decongelează timp de 10-12 ore la frigider. Se feliază și se încălzește pe ambele părți în tigaie grill.

Mark as complete
3.

Se decojește și se curăță portocala.

Mark as complete
4.

Se montează preparatul: se adaugă salata, pieptul de rață, semințele de dovleac, segmentele de portocală, coacăzele și jeleul de portocale.

Mark as complete

Notițe

12 lei

Lasă un răspuns