Pretzel sandwich cu cotlet de porc sous-vide și sos de muștar

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
50 g Cotlet de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX
1 buc Chifla pretzel INGREDIENT MACROMEX
30 g Sos Djon
20 g Castraveți murați
10 g Ceapă crispy INGREDIENT MACROMEX
20 g Mix salată
10 g Roșii
10 g Ardei roșu

Pași de preparare

1.

Cotletul de porc sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Cotletul se feliază subțire.

Mark as complete
3.

Chifla pretzel se decongelează timp de 30 de minute.

Mark as complete
4.

Se feliază castraveții murați.

Mark as complete
5.

Se montează preparatul: pe chiflă se adaugă salata, cotletul feliat, sosul djon, roșii și ardei rondele, castraveți murați și ceapă crispy.

Mark as complete

Notițe

8 lei

Lasă un răspuns