Pretzel sandwich cu cotlet de porc sous-vide și sos de muștar
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
50 g Cotlet de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Chifla pretzel INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Sos Djon | |
20 g Castraveți murați | |
10 g Ceapă crispy INGREDIENT MACROMEX | |
20 g Mix salată | |
10 g Roșii | |
10 g Ardei roșu |
Pași de preparare
1.
Cotletul de porc sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Cotletul se feliază subțire.
Mark as complete
3.
Chifla pretzel se decongelează timp de 30 de minute.
Mark as complete
4.
Se feliază castraveții murați.
Mark as complete
5.
Se montează preparatul: pe chiflă se adaugă salata, cotletul feliat, sosul djon, roșii și ardei rondele, castraveți murați și ceapă crispy.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna decembrie 2024 |
8 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.