Cordon bleu din cotlet de porc sous-vide cu cartofi gratinați și sos de muștar

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
100 g Cotlet de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX
1 buc Cartofi gratinați INGREDIENT MACROMEX
30 g Cheddar INGREDIENT MACROMEX
30 g Sos de muștar
30 g Prosciutto
10 g Făină
1 buc Ou
30 g Panko
30 g Dovlecel
30 g Vinete
30 g Kapia

Pași de preparare

1.

Cotletul de porc sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Cotletul se taie de grosime 2 cm. Se taie ca un buzunar interior și se adaugă felia de prosciutto și cheddar.

Mark as complete
3.

Se panetează cu făină, ou, panko.

Mark as complete
4.

Se prepară la friteuză timp de 3 minute la 180 de grade.

Mark as complete
5.

Cartofii gratinați se prepară la cuptor.

Mark as complete
6.

Se montează preparatul: cordon bleu din cotlet se servește cu cartofii gratinați, sos de muștar și legume la grătar.

Mark as complete

Notițe

14 lei

Lasă un răspuns