Cordon bleu din cotlet de porc sous-vide cu cartofi gratinați și sos de muștar
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
100 g Cotlet de porc sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
1 buc Cartofi gratinați INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Cheddar INGREDIENT MACROMEX | |
30 g Sos de muștar | |
30 g Prosciutto | |
10 g Făină | |
1 buc Ou | |
30 g Panko | |
30 g Dovlecel | |
30 g Vinete | |
30 g Kapia |
Pași de preparare
1.
Cotletul de porc sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Cotletul se taie de grosime 2 cm. Se taie ca un buzunar interior și se adaugă felia de prosciutto și cheddar.
Mark as complete
3.
Se panetează cu făină, ou, panko.
Mark as complete
4.
Se prepară la friteuză timp de 3 minute la 180 de grade.
Mark as complete
5.
Cartofii gratinați se prepară la cuptor.
Mark as complete
6.
Se montează preparatul: cordon bleu din cotlet se servește cu cartofii gratinați, sos de muștar și legume la grătar.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna decembrie 2024 |
14 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.