Pulpă de rată sous-vide cu varză roșie, piersici și sos de mandarine
No Reviews
Ingrediente
Pentru o porție
1 buc Pulpă de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX | |
120 g Varză roșie | |
80 g Piersici | |
30 g Sos de mandarine | |
50 ml Vin roșu | |
30 g Ceapă roșie | |
30 g Felii de măr | |
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX | |
10 g Zahăr brun |
Pași de preparare
1.
Pulpă de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.
Mark as complete
2.
Se prepară la cuptor la 200 grade pentru 8 minute.
Mark as complete
3.
Varza roșie se călește cu vinul roșu, ceapa roșie și felii de măr.
Mark as complete
4.
Se prepară mixul de legume Roast Supreme la tigaie.
Mark as complete
5.
Se caramelizează piersicile în tigaie cu unt și zahăr brun.
Mark as complete
6.
Se montează preparatul: piersici, varză și pulpa de rață sous-vide.
Mark as complete
Notițe
COST TOTAL INGREDIENTE * *cost estimat pe baza prețurilor de listă din luna octombrie 2024 |
15 lei |
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.