Pulpă de rată sous-vide cu varză roșie, piersici și sos de mandarine

10 min

super easy

No Reviews

Ingrediente

Pentru o porție
1 buc Pulpă de rață sous-vide INGREDIENT MACROMEX
120 g Varză roșie
80 g Piersici
30 g Sos de mandarine
50 ml Vin roșu
30 g Ceapă roșie
30 g Felii de măr
20 g Unt INGREDIENT MACROMEX
10 g Zahăr brun

Pași de preparare

1.

Pulpă de rață sous-vide se decongelează la frigider timp de 24 de ore.

Mark as complete
2.

Se prepară la cuptor la 200 grade pentru 8 minute.

Mark as complete
3.

Varza roșie se călește cu vinul roșu, ceapa roșie și felii de măr.

Mark as complete
4.

Se prepară mixul de legume Roast Supreme la tigaie.

Mark as complete
5.

Se caramelizează piersicile în tigaie cu unt și zahăr brun.

Mark as complete
6.

Se montează preparatul: piersici, varză și pulpa de rață sous-vide.

Mark as complete

Notițe

15 lei

Lasă un răspuns